• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

ATENEU POPULAR 9BARRIS

Maravillas, 16è Circ d’Hivern

17 de desembre: funció prèvia (21h) . 18 de desembre i del 23 de desembre de 2011 al 8 de gener de 2012
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2011-2012

 • Durada

  1h i 20 minuts sense pausa

 • Tarifa

  Preu popular: 12 € (sense descomptes)

 • DIVENDRES JOVE

  10€

 • Horari

  18/12/2011: 12h Del 23 de desembre de 2011 al 7 de gener de 2012: 19h 08/01/2012: 12h

 • Espai

L’ESPECTACLE

Maravillas, 16è Circ d’Hivern és un espectacle que, en to de paròdia i amb molta irreverència, barreja estils i trenca les barreres artístiques de l’increïble món del circ. Aquí s’explica la fantàstica aventura d’una família, tercera generació d’artistes de circ, hereva de tota una tradició que després de perdre la seva carpa i de veure com el món de l’espectacle avança a passos de gegant (però ells no tant…) decideixen intentar adaptar-se als temps que corren i a les noves tendències. Per intentar descobrir què és el que transcendeix avui dia en el món de l’espectacle, donaran un salt cap al desconegut, fent l’impossible per fusionar l’antiguitat amb la modernitat.

Es tracta d’una idea original de la Família Bolondo, un col·lectiu format per diferents artistes que provenen de companyies diverses de circ, com Los 2 Play, Cie. Morosof, Maxishows o Los Gingers i que han col.laborat amb companyies com Circ Cric i Zimmermann-De Perrot, entre d’altres. Les tècniques que trobem a l’espectacle són acrobàcies aèries, màgia i malabars.

FITXA ARTÍSTICA

Idea original i creació Família Bolondo
Direcció Olivier Antoine
Amb Família Bolondo: Blancaluz Capella, Julián González Fernández, Maximiliano Stia, Rafael Moraes, Ramiro Vergaz Criado, Gustavo Arruda de Carvalho, Niko Costello, Silvia Compte Bustos, Anabel LabradorThierry Azoulay
Disseny llums Thierry Azoulay

Coproducció Mercat de les Flors, El Bidó de Nou Barris
Amb el suport Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA), Ministerio de Cultura (INAEM), Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració La Central del Circ

EL CIRC D’HIVERN

El Circ d’Hivern, producció íntimament lligada a l’Ateneu Popular 9barris, és un espai de creació d’una proposta artística inèdita, basada en les arts del circ, de qualitat i per a tots els públics; després de 15 edicions s’ha consolidat com una de les principals ofertes de nou circ a Catalunya. La selecció del projecte per al Circ d’Hivern es fa a través d’una convocatòria oberta. En aquesta ocasió el Mercat l’acull per primer cop a causa de les obres que tenen lloc a l’Ateneu.