17 de desembre: funció prèvia (21h) . 18 de desembre i del 23 de desembre de 2011 al 8 de gener de 2012

Ateneu Popular 9Barris Maravillas, 16è Circ d’Hivern

Compra entrada

Compartir

Benvingut al Mercat el Circ d’Hivern!

L’ESPECTACLE

Maravillas, 16è Circ d’Hivern és un espectacle que, en to de paròdia i amb molta irreverència, barreja estils i trenca les barreres artístiques de l’increïble món del circ. Aquí s’explica la fantàstica aventura d’una família, tercera generació d’artistes de circ, hereva de tota una tradició que després de perdre la seva carpa i de veure com el món de l’espectacle avança a passos de gegant (però ells no tant…) decideixen intentar adaptar-se als temps que corren i a les noves tendències. Per intentar descobrir què és el que transcendeix avui dia en el món de l’espectacle, donaran un salt cap al desconegut, fent l’impossible per fusionar l’antiguitat amb la modernitat.

Es tracta d’una idea original de la Família Bolondo, un col·lectiu format per diferents artistes que provenen de companyies diverses de circ, com Los 2 Play, Cie. Morosof, Maxishows o Los Gingers i que han col.laborat amb companyies com Circ Cric i Zimmermann-De Perrot, entre d’altres. Les tècniques que trobem a l’espectacle són acrobàcies aèries, màgia i malabars.

FITXA ARTÍSTICA

Idea original i creació Família Bolondo
Direcció Olivier Antoine
Amb Família Bolondo: Blancaluz Capella, Julián González Fernández, Maximiliano Stia, Rafael Moraes, Ramiro Vergaz Criado, Gustavo Arruda de Carvalho, Niko Costello, Silvia Compte Bustos, Anabel LabradorThierry Azoulay
Disseny llums Thierry Azoulay

Coproducció Mercat de les Flors, El Bidó de Nou Barris
Amb el suport Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA), Ministerio de Cultura (INAEM), Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració La Central del Circ

EL CIRC D’HIVERN

El Circ d’Hivern, producció íntimament lligada a l’Ateneu Popular 9barris, és un espai de creació d’una proposta artística inèdita, basada en les arts del circ, de qualitat i per a tots els públics; després de 15 edicions s’ha consolidat com una de les principals ofertes de nou circ a Catalunya. La selecció del projecte per al Circ d’Hivern es fa a través d’una convocatòria oberta. En aquesta ocasió el Mercat l’acull per primer cop a causa de les obres que tenen lloc a l’Ateneu.

Actualitat

Itinerari

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2011-2012

17 de desembre: funció prèvia (21h) . 18 de desembre i del 23 de desembre de 2011 al 8 de gener de 2012

18/12/2011: 12h Del 23 de desembre de 2011 al 7 de gener de 2012: 19h 08/01/2012: 12h

Sala MAC

Preu popular: 12 € (sense descomptes)

Durada: 1h i 20 minuts sense pausa

Més informació

http://www.ateneu9b.net/

Vídeo del “No t’ho perdis” de TV3

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x