5 i 6 d'octubre a la Fira Mediterrània de Manresa

JUAN CARLOS LERIDA Máquinas sagradas

Compra entrada

Compartir

L’artista s’endinsa en una fase del seu projecte La liturgia de las Horas, que s’estrenarà el 2019 i que gira entorn a la simbologia del número 12. A Máquinas sagradas investiga la trobada amb gremis, treballadors i col·lectius. Per aquesta ocasió Lérida ha triat un taller de mecànica de cotxe per descobrir la seva rítmica, les seves dinàmiques i comprovar des del flamenc i altres llenguatges com es veuen afectats els cossos i els espais.”Fins ara jo estava en la recerca de l’ordinari en els cossos del flamenc. Avui busco en els cossos ordinaris el flamenc“, diu Lérida.

Juan Carlos Lérida es ballarí, coreògraf i pedagog del flamenc. Premi extraordinari 2007 de l’Institut del Teatre de Barcelona. Des l’any 2002 és professor de Flamenc, Dansa Contemporània i Composició de l’Institut del Teatre. Ha dirigit juntament a creadors com Joaquín Cortés o Belén Maya –i també en solitari- diversos espectacles. Ha estat comissari del cicle Flamenc Empíric del Mercat de les Flors. És reconegut com un dels representants actuals del flamenc d’avantguarda.

Direcció i interpretació Juan Carlos Lérida / Músic en directe “Pirata” / Direcció tècnica Marc Lleixa / Producció Danilo Pioli
Coproducció Fira Mediterrània de Manresa, Mercat de les Flors / Amb la col·laboració Tanzhaus, Dusseldorf Nrw, Osic-Generalitat de Catalunya, Ass. Flamenco Empirico

Coproducció Mercat de les Flors

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

5 i 6 d'octubre a la Fira Mediterrània de Manresa

divendres 21 h, dissabte 18 h i 20:30 h

Taller mecànic PONSA (Manresa)

Durada: 20 minuts

Més informació

Fira Mediterrània de Manresa

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x