• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

NATS NUS

MAPS

28 de gener de 2012
ESPECTACLE PASSAT

L’ESPECTACLE

MAPS és un viatge pels mapes de les diferents cultures del món. Quatre personatges atemporals carregats de velles maletes coincideixen en el seu viatge, en un espai qualsevol de una ciutat qualsevol, i per un temps passen a ser accidentals companys d’un  viatge on es perden i es troben, on comparteixen experiències i es comuniquen com poden, rebent cadascun d’ells tot el que van descobrint a la seva manera, sons, paisatges, idiomes, olors, sabors…

La companyia de dansa contemporània creada l’any 1987 sota la direcció de Toni Mira, Nats Nus, explora des de la seva fundació la interacció de la dansa amb altres llenguatges escènics (objectes, màgia, text, vídeo…); l’any 1998, i sota la direcció artística de Claudia Moreso, es crea la companyia Nats Nens, dedicada a la creació d’espectacles de dansa per al públic familiar i infantil. Nats Nens neix amb la voluntat d’apropar la dansa als més menuts i de fer del llenguatge coreogràfic una via de comunicació, expressió i divertiment per a petits i grans. Nats Nus i Nats Nens han creat divuit espectacles amb els quals han fet més de dues mil representacions en més de vint països de quatre continents.

FITXA ARTÍSTICA

Idea original i direcció Claudia Moreso
Ajudant de direcció Toni Mira
Creació i interpretació Gema Díaz, Emili Gutiérrez, Joan Palau, Noemí Ventura
Música Cristina Villalonga, Nan Mercader, Cabo San Roque
Escenografia Miquel Ruiz
Vestuari Claudia Moreso
Distribució Cristina Zamponi
Coordinació Rosa Pino
Producció Silvia Lorente

Companyia subvencionada per l’Ajuntament de Barcelona (ICUB), Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya i Ministeri de Cultura (INAEM).
Companyia fundadora i membre de la Caldera, Assitej, Asociación TeVeo, TTP

Estrenat el 25 d’abril a la Caldera (Centre de creació de dansa i arts escèniques contemporànies)