Del 4 al 7 de febrer de 2010

BATSHEVA DANCE COMPANY Mamootot

Compartir

L’ESPECTACLE

El New York Times (novembre de 2005) va descriure Mamootot, d’Ohad Naharin, com “una barreja de curiositat infantil, formalitat i erotisme”. Es tracta d’un espectacle per a nou ballarins que es mouen en un espai reduït, envoltats per un públic que es distribueix a totes quatre bandes de l’escenari.

Naharin desarma els nostres conceptes de distribució del temps, sexualitat, humor, unitat i tensió amb una exploració del moviment i dels límits. Esborra les fronteres entre l’artista i el públic, tot convidant l’espectador a experimentar una sensació d’intimitat amb els ballarins de la Batsheva Dance Company d’una manera inesperada i sense precedents: des de dins de la dansa.

FITXA ARTÍSTICA

Creació i direcció Ohad Naharin
Disseny del vestuari  Rakefet Levy
Il·luminació Avi Yona Bueno (Bambi)
So Frankie Lievaart
Els ballarins de Batsheva i Sharon Eyal van col·laborar en el procés creatiu.
Música Yapoos, Takagi Masakatsu, Ogurusu Norihide, Drummatic, Fonica, Yuzu Kako, Lou Reed, Bobby Freeman, Nakagawa Takashi, Isolated Audio Players, Roletta Secohan, Flower Companyz
Interpretat pels ballarins de la Batsheva Dance Company

Producció Batsheva Dance Company

LA COMPANYIA

Sota la direcció d’Ohad Naharin (director artístic de la companyia des de 1990) i de la coreògrafa resident Sharon Eyal, els seixanta-cinc membres de la companyia (ballarins, equip tècnic i personal d’administració) treballen guiats per una visió comuna: excel·lir en l’art i reforçar els valors humans a través de la creativitat.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2009-2010

Del 4 al 7 de febrer de 2010

Més informació

www.batsheva.org

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x