AKRAM KHAN 05/06 Ma

Compartir

L’ESPECTACLE

Akram Khan es presenta per primer cop a Barcelona amb ma, la seva obra més completa fins a la data, un espectacle concebut per a deu intèrprets, set ballarins i tres músics, i on el coreògraf i ballarí aborda un entorn més teatral que en les seves anteriors creacions, on la seva inspiració es nodria de la mitologia hindú. Amb text de l’escriptor Hanif Kureishi, ma girarà per tot el món durant el 2006.

LA FITXA ARTISTICA

Coproducció The South Bank Centre, Théâtre de la Ville, Singapore Arts Festival, Romaeuropa Festival 2004, Arts Centre Vooruit, Tanzhaus nrw- Dusseldorf, Holland Festival, Göteborg Dance and Theatre Festival, Lincoln Center for the Performing Arts.

Amb la col·laboració del BRITISH COUNCIL

LA COMPANYIA

Coreògraf i intèrpret londinenc originari de Blangladesh, aclamat per la crítica internacional, Akram Khan combina a la perfecció l’elegància de la dansa amb la força de l’emoció. Les seves coreografies es caracteritzen per la descomposició de l’espai, la tensió de la lentitud, la immobilitat meditativa i una extrema velocitat d’execució, tot sota un control absolut i matemàtic de cada moviment.

Akram Khan va fundar la seva pròpia companyia l’any 2000, després d’haver treballat des de molt jove amb Pandit Ravi Shankar i Peter Brook, entre d’altres. Innovador carismàtic, combina les tècniques de la dansa kathak amb la dansa contemporània.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2005-2006

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x