Del 21 al 27 de març de 2011

LP’11 LP’11

Compartir

EL FESTIVAL

LP és un dispositiu que s’actualitza constantment, buscant la manera més adequada de publicar la creació actual al voltant del cos. En cada nova edició ens qüestionem tant el format com el sentit d’un festival avui (per què?, per a què? i especialment per a qui?), mentre continuem desplaçant la pregunta sobre el que volem entendre com a dansa o escena per situar-nos més enllà de valoracions estètiques i categories, de quantificacions numèriques, indicadors de modernitat i índexs d’audiència que continuen insistint en l’obsoleta assimilació de l’obra artística com a producte i de l’espectador com a simple consumidor.

LP no és tant un lloc d’“exhibició” com un espai d’intersecció, de trobada i de diàleg entre maneres de mirar i preguntes sobre la realitat. Un espai d’exposició en el sentit de mostrar i donar a conèixer, però sobretot en el desig i la necessitat d’exposar-se, d’atrevir-se a prendre part i a posar en joc.

Més que apostar per les últimes tendències o el més innovador preferim aprofitar certes fonts, apropar-nos a conèixer millor el treball de creadors que considerem essencials. LP pretén prendre’s el temps per veure’ls i escoltar-los, per deixar-se ocupar per la seva sensibilitat, les seves preocupacions i els seus interessos. Donar-nos i donar al públic l’oportunitat d’entrar en contacte des del propi cos, més enllà dels ulls.

Ara més que mai volem continuar obrint espais de visibilitat per a tot allò específic, no comercial, que s’atreveix a parlar-nos de tu a tu i deixar-nos suspesos.

La Porta

Organitza La Porta
Amb el suport Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació  – Generalitat de Catalunya, Institut de Cultura de Barcelona – Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració Mercat de les Flors, CCCB, La Poderosa

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2010-2011

Del 21 al 27 de març de 2011

Més informació

www.laportabcn.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x