JUAN DOMINGUEZ / AMALIA FERNANDEZ LP’07: Shichimi Togarashi

Compartir

L’ESPECTACLE

Els singulars universos creatius de Juan Domínguez i Amalia Fernández es troben per primera vegada per fer realitat el projecte que ja existia en la ficció i en el realisme de l’obra anterior de Juan, The Application (“La sol·licitud”). A Shichimi Togarashi dues voluntats interactuen durant tot el temps de la representació i proposen a l’espectador una metodologia de construcció visible, que ens permet observar de quina manera es comporten dins de les seves pròpies fantasies. Un contacte creatiu d’alt voltatge, carregat d’humor, que beu alhora d’un posicionament idealista del creador i d’un altre més realista relacionat amb els processos de creació i producció d’una obra.

LA FITXA ARTISTICA

Concepte, direcció i interpretació Juan Domínguez i Amalia Fernández
Música The Jazz Renegades, The Cure i Chaka Khan

LA COMPANYIA

Juan Domínguez. Valladolid, 1964. Intèrpret i coreògraf, format en dansa clàssica, contemporània i vídeo a Espanya i els EUA. Ha treballat, entre d’altres, amb Olga Mesa, Cesc Gelabert, Ana Buitrago, La Ribot, Cuqui Jerez, Blanca Calvo, Gilles Jobin, Jérôme Bel i Xavier Le Roy. Artista en residència al Podewil (Berlín, 2004-2005). És comissari del Festival In-Presentable (Madrid).

Amalia Fernández. Formada en dansa clàssica i a l’Escuela del Teatro de la Danza de Madrid. Realitza a més diversos cursos amb coreògrafs contemporanis. És membre fundador de la companyia El Bailadero/Mónica Valenciano (1994). Es dedica a la docència des de 1998 i és autora del solo Matrioshka (2005) i de la peça Maya (2006).

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2006-2007

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x