KRIS VERDONCK LP’07: Patent Human Energy

Compartir

L’ESPECTACLE

Patent Human Energy (nom en referència a la patent de Microsoft per l’ús del cos humà com a conductor d’energia elèctrica) una dona jeu sobre un llit de llargues barres de ferro. El contacte amb la punta de las barres transmet els senyals procedents del seu cos (sorolls, temperatura…) i els converteix en impulsos que els espectadors poden percebre amb els seus sentits. Igual que un faquir, la intèrpret aconsegueix mantenir aquesta postura a través d’una meditació profunda. La meditació suggereix: transcendir, creuar la frontera entre l’estat de consciència i el d’inconsciència, entre l’actiu i el passiu. També implica una “rendició” que ens permet usar, per a la transformació, l’energia que normalment malgastem en la lluita contra l’”esquizofrènia” pròpiament dita.

LA FITXA ARTISTICA

Concepte: Kris Verdonck
Amb: Karolina Wolkowiecka
Dramatúrgia: Marianne Van Kerkhoven
Disseny tècnic i escenogràfic: Raphaël Rubbens
Disseny de llums: Luc Chaltin
Disseny sonor: Bart Aga
Disseny de vestuari: Ann Weckx

LA COMPANYIA

Kris Verdonk. Nascut el 1974, la seva formació en arts visuals, arquitectura i teatre es reflecteix en els treballs que crea. Se situa en una zona de trànsit entre les arts visuals i el teatre, entre la instal·lació i l’acció, entre la dansa i l’arquitectura. Com a director, performer i artista visual acumula una àmplia varietat de projectes.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2006-2007

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x