Del 8 al 24 de març 2007

LP'07 LP’07: Festival De Dansa… O No

Compartir

L’ESPECTACLE

La Porta presenta al Mercat una part important de la programació del LP’07 Festival de dansa… o no. Continua i s’intensifica d’aquesta manera un treball conjunt amb un col·lectiu d’artistes que des de 1992 genera activitats i contextos per a la creació, el pensament i la investigació de propostes escèniques contemporànies al voltant del cos i el moviment. Obres, artistes i experiències que estan canviant la manera de presentar i representar el cos, la dansa.

Del 8 al 24 de març 2007 al Mercat de les Flors, CCCB i altres espais de la ciutat amb Juan Domínguez / Amalia Fernández, Patricia Portela, Idoia Zabaleta, Superamas, Neokinok.TV, Elena Albert, Sònia Gómez, Nilo Gallego, Martine Pisani, Societat Doctor Alonso, La Ribot, Zumo Natural, Kris Verdonck, Eva Meyer Keller, Cindy Van Acker, Sergi Faustino, Marta Galán, Isabel de Naveran, Jaime Conde-Salazar, Nicole Beutler, Paz Rojo / Cristian Duarte

LA FITXA ARTISTICA

SUPERAMAS: High art
Escultura coreogràfica
15 al 18 de març

PAZ ROJO Y CRISTIAN DUARTE: Basic danse
Obra escènica
16 de març

JUAN DOMÍNGUEZ I AMALIA FERNÁNDEZ: Shichimi togarashi
Obra escènica
16 i 17 de març

KRIS VERDONCK: Rain
Instal·lació
17 i 18 de març

KRIS VERDONCK: Patent human energy
Instal·lació-performance
18 de març

CIE. GREFFE / CINDY VAN ACKER: 
BALK 00:49
Obra escènica
18 de març

SUPERAMAS: BIG, 3rd episode (happy/end)Obra escènica
23 i 24 de març

Acompanyat d’accions, instal·lacions i ocupacions espacials amb Sònia Gómez i el col·lectiu orgànic d’artistes Zumo Natural i Neokinok TV.

Escultura coreogràfica 15 al 18 de marçObra escènica16 de marçObra escènica16 i 17 de marçInstal·lació17 i 18 de marçInstal·lació-performance18 de marçObra escènica18 de marçObra escènica23 i 24 de marçAcompanyat d’accions, instal·lacions i ocupacions espacials amb i el col·lectiu orgànic d’artistes i .

PROGRAMACIÓ DEFINITIVA: CONSULTEU www.laportabcn.com

La Porta rep el suport d’Entitat Autònoma de Difusió Cultural, Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, Generalitat de Catalunya; Institut de Cultura de Barcelona, Ajuntament de Barcelona; Ministerio de Cultura – INAEM

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2006-2007

Del 8 al 24 de març 2007

Més informació

http://www.laportabcn.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x