CIE. GREFFE / CINDY VAN ACKER LP’07: Balk 00:49

Compartir

L’ESPECTACLE

Cindy Van Acker continua, amb rigor i poesia, l’exploració que inicià en la seva última peça, Corps 00:00 (2002). El seu cos, unit a una màquina per mitjà d’un cable, rep impulsos elèctrics que provoquen contraccions involuntàries en la seva musculatura. Moviments descontrolats que se sobreposen a una segona partitura coreogràfica d’una delicadesa i continuïtat extremes, distorsionant-la, component un recorregut tens creuat por esquerdes i ruptures rítmiques d’una bellesa singular. En la linealitat obsessiva i bipolar de l’itinerari proposat per Cindy, el seu cos es transforma, adquireix una fragilitat tal que sembla transgredir las lleis de la física i es converteix en el vehicle d’una sorprenent aventura sensorial per a l’espectador.

LA FITXA ARTISTICA

Concepte i interpretació Cindy Van Acker
Composició sonora Denis Rollet
Llums Luc Gendroz
Vestuari Aline Courvoisier
Programació informàtica Philip May
Realització electrònica Jacques Falquet

Producció Cie. Greffe

Amb el suport de Ciutat de Ginebra, DIP, Pro Helvetia-Fundació suïssa per la cultura i l’ADC (Ginebra)

LA COMPANYIA

Cindy Van Acker. Coreògrafa i ballarina flamenca per a qui el cos és tant el subjecte com el lloc de la investigació. Va ballar per al Ballet Royal de Flandes i el Ballet del Grand Théâtre de Ginebra. Posteriorment va treballar amb Philippe Saire, Laura Tanner, Noemi Lapzeson, Estelle Héritier i Myriam Gourfink. Des de 1994 realitza les seves pròpies produccions, tot i que la seva carrera internacional va començar ambCorps 00:00 (2002), un solo concebut com una exploració sistemàtica de la interacció de les influències entre el mental i el físic.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2006-2007

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x