SUPERAMAS LP: High Art

Compartir

L’ESPECTACLE

Aquesta escultura coreogràfica, creada per a l’Any Mozart 2006 de Viena, sembla a primera vista un tribut més a Mozart, molt atractiu per als sentits i que compleix amb el que prometia. El problema és que no només ens eleva molt alt, sinó que també ens porta fins als marges, travessant fronteres.High Art exposa subtilment un tràfic intern de cites entre música i temps actual, entre història i representacions nacionals contemporànies, entre art i consum espectacular, entre tecnologia i coreografia. Entre Mozart i ja no Mozart i entre dansa i ja no dansa.

LA FITXA ARTISTICA

Música: Wolfgang Amadeus Mozart

Producció: Superamas

Coproducció: Impulstanz (Viena)
Amb el suport de: Stadt Wien i Bundeskanzleramt-Kunst (Àustria)

LA COMPANYIA

Superamas. Des del seu primer treball, Building (1999), Superamas planteja la seva tasca com la conformació de la dansa amb materials procedentes d’altres àrees de la vida. El grup fa servir d’igual mode situacions “no tractades”, tot sovint gens espectaculars, axí como ready madesprovinents de la cultura més quotidiana. Sens dubte, és ara com ara un dels col·lectius d’artistes més influents.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2006-2007

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x