Del 10 al 13 de febrer

LEONOR LEAL Loxa. (Estampas y bailes a partir de los experimentos radiofónicos de Juan de Loxa)

Compra la teva entrada

Compartir

Leonor Leal ret en aquesta peça un homenatge al poeta de Granada Juan de Loxa, que va morir l’any 2017 i amb qui la creadora tenia un vincle especial. Durant 25 anys, aquest poeta va tenir un programa a Radio Popular de Granada que es deia «Poesía 70». Amb la complicitat de les aportacions de Pedro G. Romero en la mirada i els textos i la col·laboració de María Muñoz i Pep Ramis (Mal Pelo), així com dels músics de Proyecto Lorca, entre d’altres, aquesta atípica bailaroa de cabells curts i una actitud rebel davant allò establert ha creat aquesta peça en què nombrosos pals flamencs es posen al servei de la seva narració.

Nascuda a Jerez de la Frontera, Leonor Leal va formar part de companyies com ara les d’Antonio «El Pipa», Andrés Marín, Javier Barón o el Ballet Flamenco de Andalucía, abans d’iniciar la seva trajectòria en solitari i rebre per aquesta nombrosos reconeixements i presentar la seva obra a les Biennals de Sevilla i Holanda o els festivals de Jerez, Dusseldorf, Esch-Luxemburg, Nîmes, Mont de Marsan, Toulouse, Londres i Nova York.

Direcció, coreografia i ball Leonor Leal / Aparell i consultoria artística Pedro G. Romero / Col·laboració en la direcció María Muñoz i Pep Ramis (Mal Pelo) / Percussions Antonio Moreno (Proyecto Lorca) / Saxos Juan Jiménez (Proyecto Lorca) / Cante Tomás de Perrate / Guitarra y cante María Marín / Guitarra Salvador Gutiérrez
Amb la col·laboració Ministeri de Cultura – INAEM i l’Instituto Andaluz de Flamenco de la Junta de Andalucía

Conversa postfunció: dv 11 de febrer

Fitxa completa

Il·luminació Carmen Mori / Banda sonora Fanny Thollot / Concepte estètic Raúl Guridi / Disseny vestuari Teresa Baena i Carme Puig de Vall i Plantés / Tècnics so Manu Prieto i Angel Olalla / Tècnic vídeo Fernando Brea

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

Del 10 al 13 de febrer

20 h (dg 18 h)

Sala MAC

20 €

Durada: 60 minuts

Més informació

web de Leonor Leal

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x