Del 8 a l'11 d'octubre

JORGE DUTOR I GUILLEM MONT DE PALOL SECCIÓ IRREGULAR – #LOSMICRÓFONOS

Compra entrades

Compartir

A #LOSMICRÓFONOS Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol se submergeixen en un univers comú, allò que constantment ens rodeja: la cultura pop. Jugant i recomposant lletres, tornades, títols de cançons i altres elements de la cultura popular suggereixen paisatges en els que el públic entra en un camp de records personals i associacions salvatges creant relacions entre els diferents elements proposats.

Guillem Mont de Palol i Jorge Dutor col·laboren junts des de 2008. Guillem ha estudiat a la SNDO (School for New Dance Development, Amsterdam), on es va graduar el 2006. És coreògraf i performer. En Jorge estudià a la RESAD (Real Escuela Superior de Arte Dramático de Madrid). Els seus interessos artístics se centren en el llenguatge, la veu i la seva fisicalitat, el cos, la musicalitat i el ritme. Comencen a treballar junts a Amsterdam i han realitzat les peces UUUHHH, Yo fui un hombre lobo adolescente inventando horrores (2009) i Y POR QUÉ JOHN CAGE? (2011), treballs presentats en diferents contexts nacionals i internacionals. A més a més col·laboren amb altres artistes, com María Jerez a Badeedly-deedly-deedly-dum ba-boop-be-boop! (2014) i Sara Manente/Marcos Simoes a ThisPlace (2014).

Concepte i coreografía Jorge Dutor, Guillem Mont de Palol
Performance Jorge Dutor, Guillem Mont de Palol
Assistència dramatúrgica Juan Domínguez
Producció Jorge Dutor, Guillem Mont de Palol, Festival TNT Terrassa
Amb la col·laboració WSB Workspacebrussels, Kunstencentrum Buda Kortrijk, Azala, SpazioK Kinkaleri, Dans Hane Istanbul, Graner fàbrica de creació, El Local

 

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2015-2016

Del 8 a l'11 d'octubre

20:30h (dg 18h)

Sala PB

12€

Més informació

www.montdedutor.com

‘Onomatopoética y topografía de una complicidad’, per Roberto Fratini al blog del Mercat

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x