9 i 10 de juliol

Gregory Maqoma / Roberto Olivan Lonely Together. GREC’14

compra entrada

Compartir

La dansa ha unit dos ballarins, un de català i un de sud-africà, en un projecte internacional, una conversa de sud a sud en què dos éssers amb arrels allunyades però amb moltes coses en comú comparteixen les seves visions del món mitjançant la dansa.

Roberto Olivan i Gregory Maqoma es van conèixer al Performing Arts Research and Training Studios (PARTS) de Brussel·les, estudiant amb un mite de la dansa contemporània, Anne Teresa de Keersmaeker. Cadascú va continuar després la seva carrera en direccions diverses, però ambdós han mantingut sempre un lligam amb la seva terra d’origen: Olivan creant el festival Deltebre Dansa, i Maqoma implicant-se en la comunitat de dansa de Johannesburg i fundant el South African Vuyani Dance Theater. Ara les seves trajectòries es tornen a trobar, tancant un cercle. Els veureu sobre l’escenari establint un diàleg coreogràfic que té com a banda sonora la música del compositor belga Laurent Delforge, que embolcalla l’essència d’Olivan i Maqoma. A Lonely Together tots dos artistes aposten per seguir la pròpia intuició, aquesta veu interior que ha estat present durant generacions i que, en moltes cultures, ha conduït els aspectes més trascendentals de la Humanitat mitjançant cerimònies i rituals de trànsit. Escoltar aquesta veu implica donar via lliure a les emocions, els pensaments i els judicis interns que tots portem a dins.

Una coproducció del Grec 2014 Festival de Barcelona i el Mercat de les Flors.
Amb la col·laboració de Dance Umbrella Johannesburg, Casa África, Institut Ramon Llull, Ajuntament de Matarò, el Graner – Fábrica de Creació, Enclave Arts del Moviment, Vuyani Dance i Drom.

Autoria i interpretació Gregory Maqoma, Roberto Olivan
Direcció Gregory Maqoma, Roberto Olivan
Composició i direcció Laurent Delforge
Interpretació musical Laurent Delforge

Fitxa completa

Vestuari Black Coffee
Disseny d’il·luminació Cube
Disseny de so Laurent Delforge
Disseny de video Albert Vidal
Assessorament de dramatúrgia Roberto Magro
Producció Carmina Escardó (Drom)

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

9 i 10 de juliol

22 h

Sala MAC

22 €

Durada: 60 minuts

Més informació

 

 

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x