Del 17 al 20 de novembre

MARTA GALAN Lola + Machos + El Perro

Compartir

 ELS ESPECTACLES

Lolala primera col·laboració de Marta Galán i Maravilla, pren com a punt de partida codis estètics d’aquest, fanàtic del punk, el trash i la cançó romàntica per presentar-nos una revisió desfasada i poètica de la feminitat.

Machos (2005) presenta un món indigne sense possibilitat de canvi, l’estereotip del mascle sense clar-obscurs. Un món d’excessos, cinisme, violència i dominació que va més enllà d’una crítica de gènere pernoctada.

El Perro (2005) és, molt íntimament, una mirada revertida a la massa, a la gent. Prenent com a punt de partida l’existència paradoxal del gos, aposta per fixar l’atenció en allò del que veritablement disposem: l’alegria d’ésser, la resistència d’existir. Tot això escoltant Schubert o ballant Ricky Martin…

FITXA ARTÍSTICA

Direcció Marta Galán amb Santiago Maravilla, Vicens Mayans, Judith Saula, Eva Rubio i DePheria Disseny il·luminació Ana Rovira

Producció Lola Marta Galán i M.O.M (Marta Oliveres Management) Coproducció MachosMarta Galán i Santiago Maravilla, M.O.M. i Escena Abierta (Burgos) Coproducció El PerroMercat de les Flors, Marta Galán i Santiago Maravilla i M.O.M.

El Mercat de les Flors ha rebut el suport de la Generalitat de Catalunya per a la programació d’aquest espectacle

LA COMPANYIA

Tres espectacles autònoms que tenen en comú al cantant i performerSantiago Maravilla i que proposen generar un vincle operatiu entre el teatre i la festa. Lola es tanca amb un cremat, Machosamb un concert punk i El Perro amb una discoparty.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2005-2006

Del 17 al 20 de novembre

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x