22 i 23 de febrer de 2012

Rachid Ouramdane loin…

Compra entrada

Compartir

Preguntes sobre la identitat des de la mirada de l’immigrant

DESCOMPTE EXCLUSIU

2×1 [2 entrades al preu d’1] per a les funcions de Loin i Les sentinelles/Le temps scellé

Com gaudir d’aquest descompte?

  1. Ves a la nostra web de compra d’entrades
  2. Si no disposes encara d’espai personal, dona’t d’alta
  3. Introdueix el codi OURAMBELA a l’espai CODI PROMOCIONAL

L’ESPECTACLE

Rachid Ouramdane parteix a loin… d’allò que sovint pot representar un viatge: la possibilitat de desfer-se de les identitats de cadascú, adquirides per herència o per vivències. Els viatges poden qüestionar tots els nivells d’identitat, econòmic, social, nacional, ètnic, sexual, afectiu, psicològic… Les diferents cares que podem tenir i mostrar provenen d’una negociació, segons Ourandame, entre el llegat del nostre passat i la identitat que està sent construïda en el present i és a partir d’aquest moment on sorgeix el sentiment de ser estranger.

L’any 2007 el coreògraf i intèrpret viatja en diferents ocasions a Vietnam seguint el rastre del seu pare, que va lluitar a la guerra d’Indochina, preguntant-se com la devastació provocada por la violència en els conflictes armats ens pot fer reflexionar sobre la imatge de l’estranger. En aquest solo interdisciplinar que combina l’audiovisual, el so, la instal·lació, el treball del cos i el moviment Ouramdane parla de les ferides que deixen els conflictes armats i de com les persones les superen.

FITXA ARTÍSTICA

Concepció i interpretació Rachid Ouramdane
Música Alexandre Meyer
Vídeo Aldo Lee
Llums Pierre Leblanc
Vestuari i maquillatge La Bourette
Escenografia Sylvain Giraudeau

Producció L’A.
Coproducció
 Théâtre de la Ville à Paris; Bonlieu, scène nationale d’Annecy; Biennale de la danse de Lyon
Amb l’ajut
 Le Fanal, scène nationale de Saint-Nazaire for the residency of création
Amb el suport
 Cultures France, Wonderful district à Hô-chi-minh – Vietnam, de L’Ambas­sade de France au Vietnam – L’Espace, Centre culturel à Hanoï et le service de coopération et d’action culturelle à Hô-Chi-Minh and the Théâtre de Gennevilliers.
L’A. rep el support del Ministère de la Culture et de la Communication / DRAC Ile de France, la Région Ile de France i l’Institut français per als projectes internacional.
Rachid Ouramdane and L’A. és associaciat del Théâtre de la Ville, Paris
Rachid Ouramdane is also associated to Bonlieu, Scène Nationale

EL COREÒGRAF

Des dels seus primers projectes l’any 1996 el treball de Rachid Ouramdane se centra en la singularitat, en l’exploració dels móns emocionals i imaginaris de tota mena. Els seus espectacles prenen forma a través del descobriment de cada individu, en què cada encontre dóna lloc a un diàleg diferent. Aquest coreògraf francès amb arrels algerianes és artista associat al Théatre 2 Gennevilliers i una referència internacional de l’actualitat creativa de França.

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2011-2012

22 i 23 de febrer de 2012

21h

Sala MAC

15 – 13€ (Tarifa D)

Durada: 60 minuts

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x