1 i 2 de desembre

LA RIBOT Sessió 1 SECCIÓ IRREGULAR: Llámame Mariachi

Compra entrada

Compartir

Espectacle inaugural SECCIÓ IRREGULAR

L’ESPECTACLE

Llámame Mariachi consta de dues parts, la primera és una filmació de 25 minuts en pla seqüència on la càmera acompanya les intèrprets i funciona com un membre proteic del seu cos, proporcionant una visió del moviment i del ritme totalment innovador i trepidant. A la segona, en oposició al film i en un insòlit exercici de moviment ralentitzat, les intèrprets a escena fan un recorregut iconoclasta per autors mítics, amb un cert sentit del humor surrealista.

L’ARTISTA

Premio Nacional de Danza en la modalitat d’Interpretació l’any 2000, la madrilenya María Ribot va viure a Londres entre 1997 i 2004. En els seus projectes exposa i examina la mirada a partir del cos, de l’espai, la imatge i el moviment. El 1995 va fundar l’Associació UVI-La Inesperada per acollir projectes d’investigació i tallers sobre la dansa més avantguardista. Després de donar a la seva trajectòria una projecció internacional, el 2008 obre el seu treball a altres formes de trobades artístiques en col·laboració amb la coreògrafa francesa Mathilde Monnier. A Llámame Mariachi continua la seva investigació del vídeo elaborada a través d’obres anteriors.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció i coreografia La Ribot
Interpretació Marie-Caroline Hominal, La Ribot, Delphine Rosay
Creació llum Daniel Demont

Mariachi n°17 pel·lícula
Realització, coreografia i escenografia La Ribot
Camerawomen Marie-Caroline Hominal, Delphine Rosay, La Ribot
Director de la fotografia Daniel Demont
Música atom™

Coproducció Comédie de Genève – Centre dramatique (Ginebra), La Bâtie – Festival de Genève (Ginebra), Festival d’Automne à Paris, Les Spectacles vivants – Centre Pompidou (Paris), Fundação Caixa Geral de Depósitos – Culturgest (Lisboa), Réseau Open Latitudes *
Per a aquest projecte, La Ribot està patrocinada per la Ville de Genève, la République et canton de Genève, Pro Helvetia, Swiss Arts Council, Pour-cent culturel Migros, la Corodis i Loterie Romande.
I per Fondation Leenaards i Fondation Ernst Göhner
Amb el suport le Fresnoy, Studio national des arts contemporains

Gràcies a Luc Peter, Gilles Jobin, Edwin Culp, Mélanie Rouquier, Pablo Jobin, Laure Fauser, Olivier Devin, Fafa, Florent Leduc, Pascale Pronnier, Anne y Nicola Marangon, Emilie Nana, Claude Bourgeois, Heleen Treichler, Lorena Ribera, Family Déco, Théâtre de Carouge, Oskar Gomez-Mata

* Les Halles de Schaerbeek – Latitudes Contemporaines – Le Manège.mons/Maison Folie – Body Mind – L’Arsenic

Activitats paral·leles

– MACBA 23 novembre 18.30 h.

Presentació de Treintaycuatropiècesdistinguées&onestriptease a càrrec de Quim Pujol

http://www.macba.cat

 

– MERCAT DE LES FLORS 1 Desembre (després de la funció)

Sessió DJ a càrrec de Mery Cuesta (crítica d’art, comissària d’exposicions, dibuixant de còmics i baterista)

http://www.merycuesta.com


– FUNDACIÓ ANTONI TÀPIES 2 Desembre 13.00

Conversa amb La Ribot a càrrec de Laurence Rassel  i Quim Pujol. Activitat dins del programa d’activitats de l’exposició “re.act.feminism #2 a performing archive”

http://www.fundaciotapies.org

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2012-2013

1 i 2 de desembre

20:30h (dg, 18h)

De 6€ a 12€

Més informació

web de la companyia

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x