• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

CAMILLE BOITEL

L’immédiat

Del 24 al 27 de febrer de 2011
ESPECTACLE PASSAT
  • Temporada

    2010-2011

L’ESPECTACLE

L’Immédiat és una curiosa experiència que ens situa entre la dansa, el circ i el teatre. Es tracta d’un univers escènic que ens recorda l’àmbit de les pel·lícules del cinema mut: realitats que es derrueixen, caos organitzat, personatges que volen…
En paraules del coreògraf Camille Boitel, “l’espectacle sempre és improvisat perquè treballem amb instruments que canvien tot el temps d’angle. Els objectes amb què treballem són objectes que recollim de la vida normal, que ja han servit i que van ser llençats a les escombraries. Nosaltres els recollim, els treballem de manera diferent i ara estan a escena però reaccionen de manera diferent. I nosaltres mateixos, cadascun dels integrants, reacciona de manera diferent”.

FITXA ARTÍSTICA

Intèrprets Marine Broise, Aldo Thomas, Pascal le Corre, Camille Boitel, Jérémie Garry, Jacques-Benoît Dardant
Assistència Alice Boitel
Construcció Benoît Finker (i llums), Thomas de Broissia, Martin Gautron, Martine Staerk 
Il·luminació Benoît Finker
Assistent Nicole Gautier

Producció i difusió Si par hasard

Producció lamereboitel / L’immédiat
Coproducció Le Merlan, scène nationale à Marseille; appareillage au Théâtre de la Cité internationale; soulèvement au Manège, scène nationale de Reims.
Ajuda a la creació Ministère de la Culture et de la Communication : DRAC Ile de France et DMDTS ; Ville de Paris

LA COMPANYIA

Camille Boitel va estudiar a l’escola de circ Fratellini, on va conèixer el món dels clowns i es va interessar pels mecanismes concrets. L’espectacle que composa Boitel i els seus companys no és tan de riure (tot i que provoca moltes rialles), sinó de somriure.