• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

NATS NUS DANSA

Límit

Del 3 al 6 de novembre
ESPECTACLE PASSAT

L’ESPECTACLE

Límit és el perímetre que dibuixen les línies mestres del nostre comportament envers els individus, col·lectius i institucions amb qui ens relacionem. La idea dels límits sembla inherent a l’ésser humà. Qui no ha somiat anar més enllà? Seria la felicitat més a prop sense aquestes barreres que sovint ens imposem nosaltres mateixos? O són precisament aquests límits els que ens marquen la idea de felicitat?

Amb aquesta obra el coreògraf català no pretén donar resposta a tantes preguntes, sinó despertar un conjunt de sensacions que ens facin veure la realitat des d’una nova perspectiva.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció Toni Mira
Coreografia Nats Nus Dansa
Ajudant coreografia Mònica Extremiana

Coproducció Mercat de les Flors i Nats Nus Dansa

Companyia subvencionada per Institut de Cultura de Barcelona, Ajuntament de Barcelona;Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura i Ministerio de Cultura – INAEM

LA COMPANYIA

En 20 anys de trajectòria professional, Toni Mira ha estat investigant, d’una manera o d’una altra, la idea de límit. Ho va fer a Strangers in the night (1989), on trencava els límits que marca la perspectiva frontal del públic. A Newton (1990), desafiant els llindars de la força de la gravetat. I també a Ful (2001) i Loft (2003), explorant les delimitacions que imposen els espais.