Del 15 al 20 de gener de 2008

SENZA TEMPO 05/06 L’home, la dona i l’altra dona

Compartir

L’ESPECTACLE

L’home, la dona i l’altra dona és una peça de teatre-dansa resultat del treball conjunt de Carles Mallol, Viviane de Moraes i Mercè Recacha (tres creadors i intèrprets amb llarga trajectòria a Senza Tempo) a partir d’una proposta de Carles Mallol. Les arrels d’aquesta les trobem a dues peces anteriors, Peixos a les butxaques, solo de dona, trio de dones amb home dormint i solo d’home (2002), i a L’home que no tocava de peus a terra, solo instal·lació d’home sostingut a l’aire (2005), espectacle del que prenem l’espai màgic del bosc de troncs blancs.

És en aquest bosc on els tres personatges es troben amb la finalitat de reflexionar i descobrir, des de la solitud i el coneixement d’un mateix, algunes de les cares amagades en les relacions entre homes i dones.

L’obra de Sandor Marai La dona justa ha il·luminat el camí. Tres personatges, tres històries entrecreuades, dues dones i un home, i les seves diferents maneres de viure/veure allò que diem amor.

Rancor, vanitat. La majoria de vegades, és això que cova darrere les misèries i les desgràcies humanes. La vanitat. La supèrbia. La por de no gosar acceptar el regal de l’amor. Cal un gran coratge per deixar-se estimar sense reserves. Un coratge que gairebé és heroisme. La majoria de la gent no sap estimar ni deixar-se estimar, perquè és covarda o vanitosa, per què tem el fracàs. La gent s’avergonyeix a l’hora de donar-se a una altra persona, i encara més a lliurar-s’hi, perquè té por que li descobreixin els secrets… El trist secret de tot ésser humà: una enorme necessitat de tendresa, sense la qual no es pot viure.
Fragment de La dona justa (Sandor Marai).

FITXA ARTÍSTICA

Idea Carles Mallol
Creació i Interpretació Carles Mallol, Viviane de Moraes, Mercedes Recacha
Ajudant de direcció Iva Horvat
Assistent a la dramatúrgia Inés Boza
Espai Escènic Lali Canosa/ Carles Mallol
Construcció escenografia Lali Canosa
Vestuari Miriam Compte
I·luminació Jordi Llongueras
Disseny banda sonora Joan Saura
Música diversos autors
Edició Video Daniel Hartlaub
Producció AnSó Raybaut-Peres i Gemma Massó
Direcció de la companyia Inés Boza i Carles Mallol
Coproducció Senza Tempo, Mercat de les Flors, Festival Temporada Alta de Girona 2007, INAEM – Ministerio de Cultura y Educación i ICAC – Generalitat de Catalunya
Companyia en conveni amb ICAC-Generalitat de Catalunya
Subvencionada per l’ICUB-Ajuntament de Barcelona, INAEM-Ministerio de Cultura y Educación
Companyia associada a La Caldera, Centre de Creació de Dansa i Arts Escèniques Contemporànies

LA COMPANYIA

http://senzatempo.es/

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2007-2008

Del 15 al 20 de gener de 2008

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x