1 de novembre

JURIJ KONJAR I DANI ESPASA SÂLMON< Les Variacions Goldberg de J.S. Bach

Compra entrada

Compartir

Dins el festival SÂLMON< 2013

AQUEST ESPECTACLE TÉ LLOC AL GRANER (c. Jane Adams, 14-16, Barcelona)

El 2007 Jurij Konjar va començar a fixar-se en el treball de vídeo de Walter Verdinas de les Variacions Goldberg, basades en la performance de Steve Paxton Las Variaciones Goldberg de J.S. Bach, interpretades per Glen Gould, improvisades per Steve Paxton. El 2009, per un seguit d’esdeveniments, Konjar va començar a assajar regularment, ballant la peça sencera cada dia de l’any següent. L’estrena de Les Variacions Goldberg va tenir lloc a Viena l’octubre de 2010.

En aquesta ocasió podrem gaudir de la trobada entre Jurij Konjar i el clavicemvalista  Dani Espasa. D’aquest encontre surt una nova lectura de Les Variacions Goldberg. Tindrem la oportunitat de gaudir d’aquest diàleg amb la interpretació en directe de la peça fruit d’uns dies de trobada entre el Dani i en Jurij.

Dansa Jurij Konjar
Música performance  Dani Espasa
Música Goldberg Variations BWV988, by Johann Sebastian Bach
Disseny de llums Robrecht Ghesquiere

Producció Slovene Ministry of Culture
Coproducció Tanzquartuer Wien
Agraïments Steve Paxton, Lisa Nelson

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

1 de novembre

19h

EL GRANER

6€

Durada: 60'

Més informació

http://granerbcn.cat/

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x