4 i 5 d'octubre

PEEPING TOM Le Salon

Compartir

L’ESPECTACLE

El col·lectiu de dansa belga Peeping Tom presenta la seva tercera obra, Le salon, després de l’èxit europeu obtingut amb les seves anteriors creacions. La peça tracta el tema de la decadència seguint l’evolució psíquica, física i material d’una família que en un altre temps va ser rica, símbol d’un imperi en perill. El llenguatge coreogràfic acompanya el discurs dramàtic, la companyia busca un llenguatge físic que permeti expressar el pensament, intentant atorgar-li la màxima càrrega emocional a cada acció.

Le salon, Peeping Tom ha incorporat una mezzosoprano i un baríton que interpreten les àries que es cantaven en altres temps en els salons privats de les cases luxoses, donant-li un aparent classicisme a una obra trencadora.

LA FITXA ARTISTICA

Coreografia-dansa Gabriela Carrizo, Samuel Lefeuvre, Franck Chartier Actor-ballaríSimon Versnel Mezzosoprano Eurudike de Beul Concepte escènic i decorat Pol HeyvaertMúsics Carl Verbraeken, John Terlenka, Johannes Paulus Thiecke, Dimitri Timbremont, Wim Baeck

Coproducció Tramway Glasgow City Council, La Rose des Vents – Scène Nationale de Villeneuve d’Ascq, Le Réseau France des CDC (Avinyó, Dijon, Roubaix, Val-de-Marne, Tolosa, Uzès)

LA COMPANYIA

La companyia belga ha aconseguit en poc temps desenvolupar el seu propi llenguatge, arribant amb Le salon a convertir la dansa en teatre. Un espectacle de gran bellesa plàstica i narrativa.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2006-2007

4 i 5 d'octubre

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x