SÒNIA SÁNCHEZ - 'Le ça (El ello)'

Del 14 al 16 de març

SÒNIA SÁNCHEZ Le Ça. El Ello

Compra entrada

Compartir

Sònia Sánchez deixa que flueixin els desitjos, els instints i els records a la seva nova producció Le Ça. El Ello, sense escenografia ni dramatúrgia, amb austeritat i senzillesa. L’artista proposa recuperar l’essència d’abans, quan no calien dissenys coreogràfics tècnicament perfectes.

Una bailaora i dos músics a l’escenari que realitzaran improvisacions pactades on, a partir de l’oblit de la tècnica, es deixarà que flueixi l’insconscient, explorant nous ritmes, textures diferents i diverses maneres de composar.

Després de formar-se acadèmicament en l’art flamenc, l’any 2000 es va introduir a la dansa butoh i al Body Weather i continua aprofundint en els seus treballs d’investigació sobre el flamenc com a llenguatge corporal en tota la seva essència. El ball flamenc i el butoh són tècniques fonamentals per a l’exploració de la improvisació, els ritmes, les qualitats, les tonalitats dels músculs i el moviment, per a trobar un cos lliure, espontani, sense vincles estètics ni estructures mentals. En els darrers anys ha realitzat peces com Retales (2007), Rincones y claros de bosques (2008), 23 de Mayo (2009), El Pliegue (2012) i Temple ( 2013).

Creació, direcció i interpretació Sònia Sánchez
Músics David Soler (Guitarra elèctrica), Miguel Angel Soto Peña “El Londro” (cantaor), Ander Agudo (disseny so)
Producció Marcela Imazio
Amb la col·laboració de Agustí Fernandez
Agraïments a Menkes, pel seu amor al flamenco

Producció Mercat de les Flors, Rencontres chorégraphiques internationales de Seine-Saint-Denis

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

Del 14 al 16 de març

20:30h (diumenge 18h)

Sala OM

12€

Durada: 60'

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x