20 i 21 de novembre de 2010

ÀNGELS MARGARIT / CIA MUDANCES Larandland

Compartir

L’ESPECTACLE

Estrenat el 2006, Larandland pren la ciutat com a motiu i paisatge. Aquest és un treball estètic i abstracte travessat per situacions concretes que ens parla de la ciutat inabastable, com un organisme viu, un gran cos on cèl·lules i sistemes connectats entre si inventen la seva pròpia morfologia.

Larandland es presenta en tres parts: la primera, Palimpsest, és un treball de composició que es transforma contínuament; set ballarines són l’espai i el paisatge. La segona, Siamesos, és un fragment més intimista on se succeeixen diferents duets; aquí l’espai de la dansa és el cos de l’altre. I la tercera part, Track, que parteix de la velocitat, el risc i el traç, és la peça més enèrgica.

Sobre aquesta obra, Àngels Margarit explica: “L’espai escènic, i especialment la dansa, són per ells mateixos espais on cada moviment s’escriu sobre l’anterior, borra l’anterior i dóna lloc a múltiples situacions que se solapen en un palimpsest continu.”

FITXA ARTÍSTICA

Direcció, coreografia Àngels Margarit
Creació, interpretació Eneko Alcaraz, Vera Bilbija, Fàtima Campos, Gustavo Lesgart, Isabel López, Joan Palau, Dori Sánchez, Myriam G. Mariblanca 
Composició musical original Oriol Rossell Vídeo Núria Font

Coproducció Àngels Margarit – cia. Mudances, Teatre Lliure
Amb la col·laboració Teatre-Auditori Granollers, Barcelona-Catalunya Film Commission

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2010-2011

20 i 21 de novembre de 2010

Més informació

http://www.margarit-mudances.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x