18 – 19 abril 2009

MAL PELO, María Muñoz - Pep Ramis L’Animal A L’Esquena / 2001

Compartir

L’ESPECTACLE

L’animal a l’esquena és un projecte que va començar l’any 2000 amb la presentació d’una exposició i l’edició d’un llibre plantejats com una revisió i reflexió sobre els diferents temes que van alimentant essencialment el treball artístic de Mal Pelo durant els 10 primers anys. L’animal a l’esquenaés l’espectacle que, amb el mateix nom, conclou aquest projecte. Dos personatges transiten pel diferents paisatges que els proporciona la seva llarga relació. Ells pacten el nom de cada nou paisatge: l’edat, la mirada, l’esquena de l’animal, l’artefacte i els somnis, l’emoció, el silenci de la mort, la gran mentida,… “En partir, carreguem a l’esquena un animal desarrelat. És un company de viatge invisible i poderós. És secret i guarda tot allò que hem estimat.”

LA FITXA ARTISTICA

Direcció, espai escènic i interpretació María Muñoz, Pep Ramis Música Steve Noble Ajudant de direcció Cristina Cervià Col·laboracions artístiques Lilo Baur, Jordi Casanovas, Andrés Corchero, Eduard Fernández

LA COMPANYIA

www.malpelo.org

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2008-2009

18 – 19 abril 2009

Més informació

www.malpelo.org

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x