27 i 28 de gener

Giulio d'Anna Landhol: Parkin’Son

Compartir

Què narren dos cossos que representen un el futur i l’altre el passat? A Parkin’Son els intèrprets són un coreògraf de 33 anys, Giulio D’Anna, i el seu pare, Stefano D’Anna, terapeuta de 65 anys sense cap experiència en el món de la dansa: dues generacions que es confronten, un pare i un fill que expliquen la seva història a través dels seus cossos damunt l’escenari.

Les biografies dels intèrprets s’entrellacen amb el moviment, creant una melodia que flueix entre el teatre i l’abstracte i on la malaltia defineix els límits que es creuaran. Aquest projecte prové del desig de fer servir «el límit» com una oportunitat i explicar les dues històries seguint la cronologia que s’utilitza habitualment per narrar la vida de les persones il·lustres, en què es destaquen moments i fets que podrien semblar poc importants des del punt de vista d’un estrany, però que són aquells esdeveniments que fan la vida memorable.

Giulio D’Anna viu a Amsterdam, on es va graduar en coreografia a l’escola SNDO (School for New Dance Development) el 2009. S’ha format com a ballarí a la Royal Academy of Dancing durant dotze anys. También s’ha graduat com a terapeuta de medicina alternativa i de la tècnica de curació theta. Com a coreògraf, està interessat en la fusió de diferents llenguatges teatrals amb «cossos dramàtics». A les seves obres, busca traslladar l’art dramàtic com a gènere a llenguatge teatral contemporani. Teatre, desig i humor són paraules clau de les seves produccions. Giulio D’Anna treballa com a creador independent entre els Països Baixos i Itàlia, i treballa regularment com a intèrpret amb NBprojects (Amsterdam). Els darrers anys ha mostrat les seves produccions de dansa als Països Baixos, Itàlia, Espanya i Alemanya. El 2011 va guanyar el festival de dansa Equilibrio, el premi de producció del qual va permetre la creació de Parkin’Son. Actualment, està produït per Dansateliers (Rotterdam) i treballa en el projecte europeu per a intèrprets de la tercera edat «Transparent Boundaries».

Concepte i direcció Giulio D’Anna
Creació i interpretació Giulio i Stefano D’Anna
Producció i assistència de direcció Agnese Rosati
Música original Maarten Bokslag
Disseny d’il·luminació i escenografia Theresia Knevel i Daniel Caballero

Producció Fondazione Musica per Roma
Amb la col·laboració Officina Concordia i Civitanova Casa delle Danza
Amb el suport Versiliadanza, Danceworks of Luana Bondi-Ciutti i Anna Maria Quinzi

Projecte guanyador del premi Equilibrio Roma de 2011
Premi de dansa Dioraphte 2012
Premi Danza&Danza al millor creador revelació 2012

Dimarts 27 de gener hi haurà una xerrada amb Giulio D’Anna en acabar la funció a la mateixa sala PB

Segueix-nos i utilitza els hashtags #Landhol #ParkinSon #GiuliodAnna

FPK_LOGO-WEB-XS ambaixada-holandax-web


Al Mercat disposem de seients reservats per a persones que utilitzen cadira de rodes. Posa’t en contacte amb nosaltres a publics@mercatflors.cat per tal que puguem garantir-te una bona atenció.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

27 i 28 de gener

20:30h

Sala PB

12€

Durada: 60'

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x