18, 19, 20 i 21 de novembre

DA.TE DANZA (Andalusia) EL MÉS PETIT DE TOTS – Laboratori Mua Mua (funcions per a escoles)

Compartir

DINS EL FESTIVAL EL MÉS PETIT DE TOTS. Espectacle per a nens i nenes de 0 a 3 anys

Mua Mua és una proposta de dansa contemporània de petit format que permet als infants apassionar-se i entrar en el meravellós món de la dansa. Un muntatge senzill, basat en la imaginació, i amb un contingut ple d’imatges ballades pels nens i les nenes. Concebut per a realitzar-se també a les aules escolars de bressol, el petit espectacle compta amb una segona part on es convida a la participació de l’infant.

Da.Te Danza és una companyia de referència a Espanya pel que fa al treball amb la dansa per a públic infantil i pre-infantil. Malgrat tenir espectacles adreçats al públic adolescent i fins i tot al públic adult, la companyia que dirigeix Omar Meza ha rebut els seus millors elogis pels seus espectacles adreçats als més petits: Oh Mar!, Mua, Mua, Tondo Redondo… exemples d’un acurat treball per comprendre la psique dels nadons davant del moviment i de l’escenari. La seva darrera obra, Río de Luna, es pot considerar la joia de la corona: Millor Espectacle de Dansa al festival internacional FETEN 2011, que des de la seva estrena no ha parat de representar-se per tot l’Estat i a l’estranger.

Direcció i coreografia Omar Meza
Ballarines Celia Sakom, Rosa Mari Herrado

Fitxa completa

Escenografia i utillatge Araceli Morales
Producció executiva Francisco López
Il•luminació Ernesto Monza

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

18, 19, 20 i 21 de novembre

10:30h

Tallers a l'escola

Durada: 20 minuts d’espectacle + 20 minuts de participació dels nadons

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x