12 i 13 de febrer

MA COMPAGNIE La serpillère de Monsieur Mutt

Compra la teva entrada

Compartir

Recomanat a partir de 4 anys

En aquesta creació, una serpillère (pal de fregar) és l’objecte que dóna pas a un imaginari que ens apropa a les diverses formes de l’art, de la imaginació i del joc. Els nens són còmplices i espectadors actius en aquesta historia en què els objectes ens conviden a seguir el rastre de la història de l’art, de la delicadesa del gest i del plaer de la dansa. Marc Lacourt es va inspirar en l’urinari de Marcel Duchamp o el piano de Joseph Beuys, entre d’altres, per fer palès que l’art es pot trobar a tot arreu.

MA Compagnie neix el 2018 a Bordeus per tal de donar suport a la creació de projectes coreogràfics, especialment per a nenes i nens i famílies, així com a potenciar la dansa. El seu fundador, Marc Lacourt, s’ha format com a ballarí amb coreògrafs com Toméo Vergès, Pierre-Johan Suc i Magali Pobel. Des de 2012, col·labora i balla amb Ambra Senatore, amb qui crea John i Un terzo notamment. Paral·lelament a la seva experiència de ballarí, intervé en nombrosos tallers amb nens i adolescents, en col·legis i en escoles d’art.

Posada en escena, coreografia, interpretació Marc Lacourt / Tècnica so, llum i maquinària Pauline Valentin / Producció i distribució a França Manu Ragot / Distribució a Espanya Ana Sala (lkebanah Artes escénicas)
Producció MA Compagnie/ Coproducció LÉCHANGEUR CDCN Hauts de France, de France, La Manufacture CDCN Bordeaux Nouvelle Aquitaine, Teatre Très Tot, escenari concertat d’interès nacional (Art, Enfance, Jeunesse -Quimper) / Subvencionat per Ministeri de cultura francès (Ministère de la Culture et communication-DRAC Nouvelle, la Regió Nova Aquitania i la ciutat de Burdeus / Amb el suport Container, espai de creació compartit / Residències de creació Teatre i conservatori de VANVES, Léchangeur CDCN Hauts de France, La Manufacture CDCN BURDEOS, Nova Aquitania, Teatre Jean Gagnant-CCM LIMOGES, Très Tot Teatro QUIM PER, THV Saint Barthelemyd’Anjou.
MA compagnie rep financiació del Ministeri de Cultura francès -DRAC Nouvelle-Aquitaine (ajudes a la creació), de la Regió Nova Aquitania i la Ciutat de Bordeus

Sessió d’introducció a l’espectacle ‘UNA HORETA ABANS’: 12 i 13 de febrer – Inscripcions aquí

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

12 i 13 de febrer

12 h (1r passi) | 17 h (2n passi)

Sala PB

12 €

Durada: 35 minuts

Més informació

web de la cia

ARTICLE BLOG – ‘¿Vale que mi perro-hermano tenía alas?’ per Carmen Gómez

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x