Del 29 de gener a l'1 de febrer de 2009

L’EXPLOSE DANZA & ARA MALIKIAN La Razón de las Ofelias

Compartir

L’ESPECTACLE

La razón de las Ofelias, el nou espectacle de la companyia colombiana nascuda a París L’Explose, comptarà amb la interpretació d’Ara Malikian, un dels millors violinistes contemporanis. L’obra és una aproximació a l’esquizofrènia i a les diverses vessants que aquesta malaltia presenta, des de l’emoció del malalt. Per aquest projecte, el director de L’Explose, Tino Fernández, compta amb un equip format per actrius i ballarines que han mantingut una estreta col·laboració amb la companyia i amb les quals ha treballat en altres ocasions.

LA FITXA ARTISTICA

Direcció i coreografia Tino Fernández Dramatúrgia Juliana Reyes Composició musical Camilo Giraldo Violinista Ara Malikian Intèrprets Marisol Rozo, Leyla Castillo, Lina Gaviria, Ángela Cristina Bello, Natalia Bedoya, Luisa Fernanda Hoyos, Vivian Núñez Disseny d’il·luminació Humberto Hernández Disseny escenogràfic Philippe LeglerDisseny de vestuari Eunice García Vídeo Carmen Gil Enginyer de so Carlos TorresAssistent de producció Olga Lucía Angulo Entrenament Juliana Atuesta, Isabel Cecilia Rodríguez, Ángela Cristina Bello Disseny gràfic Iván Onatra Fotografia Juan Antonio Monsalve Producció Internacional Françoise Empio

Coproducció Mercat de les Flors, Iberescena, Orquesta Filarmónica de Bogotá, Ambaixada d’Espanya a Colòmbia, L’Explose Danza, Malikian S.L.

LA COMPANYIA

L’Explose va néixer a París fa disset anys de la mà de Tino Fernández, que va decidir emprendre aquesta travessia amb la idea de construir un univers on la dansa fós la punta de l’iceberg del fluxe emocional i on el moviment aconseguís parlar de la complexitat de l’ésser humà. Fernández treballa amb la directora de teatre Juliana Reyes, que l’ha acompanyat des de fa 8 anys com a dramaturga en les seves creacions i que, segons el mateix Fernández “ha marcat de forma significativa el meu treball coreogràfic”. Ara Malikian, violinista nascut al Líban d’origen armeni, té un gran reconeixement internacional; la seva inquietud artística i humana l’han dut a aprofundir en les seves arrels armènies i en altres cultures de l’Orient Mitjà (àrab i jueva), Centre Europees (klezmer i gitana), així com el tango i el flamenc.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2008-2009

Del 29 de gener a l'1 de febrer de 2009

Més informació

www.lexplose.com

www.aramalikian.com

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x