del 24 al 28 d'octubre

SOL PICÓ CIA. DE DANSA La piel del huevo te lo da

Comprar entrada

Compartir

Tres grans dones en un mateix escenari

Un espectacle en què tres artistes, Sol Picó, Candela Peña i La Shica, de tres disciplines diferents com són la dansa, la interpretació i la música, parlen de la dona en aquesta societat, tot i què des d’una visió molt particular, irònica i humorística de vegades, d’altres crua. I ho fan a través del flamenc, llenguatge en el qual cap de les tres són expertes. Un joc a tres bandes, acompanyades de dos músics, entre el despropòsit, la reflexió i el divertiment nascut d’una invitació del festival Ciutat Flamenco 2014.

Sol Picó, ballarina i coreògrafa, va crear la seva companyia el 1993, realitzant nombrosos espectacles que li han valgut el reconeixement nacional i internacional. Candela Peña és una de les actrius més personals del nostre cinema i s’estrena en el teatre amb aquesta aventura. La Shica fa seva la música espanyola de manera única. Tres grans dones en un mateix escenari.

Direcció Sol Picó / Intèrprets Candela Peña, La Shica, Sol Picó / Músics Bernat Guardia, Dani Tejedor / Fotografia Maud Sophie Andrieux / Producció, mànager, distribució Pia Mazuela / Ajudant producció i comunicació Núria Aguiló
Producció
Sol Picó Cia de Dansa / Amb la col·laboració Mercat de les Flors i Festival Ciutat Flamenco 2014

#SolPico #CandelaPeña #LaShica

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2016-2017

del 24 al 28 d'octubre

20 h

Sala PB

16 €

Durada: 60 min

Més informació

www.solpico.com
‘Sobre La piel del huevo te lo da‘, per Ester Vendrell al blog

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x