12 i 13 de gener

CIA VERO CENDOYA La partida

Compra entrada

Compartir

Espectacle de dansa i futbol inspirat en la pel·lícula italiana L’arbitro, de Paolo Zucca. Vero Cendoya planteja a La partida l’enfrontament entre dos mons antagònics, futbol i dansa. Aquesta peça, que ha rebut el premi Moritz al millor espectacle de la Fira de Tàrrega 2015 i el Premi de la Crítica 2015 i fou finalista als premis MAX, reflexiona sobre els valors socials i els límits entre l’esport i l’espectacle. Les 5 ballarines d’aquest espectacle s’enfronten a futbolistes reals, creant una màgica coreografia molt física i al mateix temps delicada. La banda sonora està creada per la violinista i compositora Adele Madau.

Vero Cendoya, que va estudiar a l’Institut del Teatre de Barcelona i a la Trisha Brown Dance Company de Nova York, entre d’altres, va crear la seva pròpia companyia el 2008; des dels seus inicis es caracteritza per la col·laboració amb artistes d’altres disciplines, com el teatre, la pintura, la música, la poesia… No en va la pròpia creadora és també il·lustradora. Ha treballat també com a ballarina amb companyies a Espanya, Suïssa, Itàlia,  Israel i Alemanya, i com a actriu en obres de teatre. Els seus espectacles s’han presentat a teatres i festivals d’Espanya, Itàlia, Alemanya, República Checa, França, Bèlgica, Anglaterra, Argentina, Xile, El Salvador, Holanda, Suècia, Dinamarca, la Xina i Taiwan.

Direcció i coreografia Vero Cendoya / Direcció musical Adele Madau / Ballarines Linn Johanson, Natalia d’Annunzzio, Tina HalfordAriadna Peya, Laura Alcalà / Futbolistes Babou Cham, Adrian Nieto, Reynaldo Zerpa, Gaston Latorre, Greta Ruas / Àrbitre Jon López  / Músics Laia Rovira / Amb la col·laboració especial de Blanca Portillo / Textos Eduardo Galeano / Disseny il·luminació Sylvia Kuchinow / “Hinchas” Alumnes de l’escola VARIUM / Vestuari  Kike Palma, Esther Muñoz, Viviane Calvitti,  Myriam Ibañez / Administració Joan Fabregat  / Producció Albert Baldomà / Managment Fani Benages / Agraïments Blanca Portillo, Rafató Teatre, Anna Sanchez, VARIUM, Anna Barrachina
Coproducció
Cia Vero Cendoya, Fira de Teatre de Tàrrega 2015, Graner fàbrica de creació, Associació Carovana SMI (Cagliari, Itàlia), ICEC Institut Català de les Empreses Culturals 

#VeroCendoya #LaPartida

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

12 i 13 de gener

20h (dg 18h)

Sala MAC

16€ (menors 14 anys, 8€). Consulteu abonament familiar

Més informació

Sessions escolars

https://www.verocendoya.com/

 

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x