6 i 7 de juny

L'OBC al MERCAT DE LES FLORS Concerts de Dansa

Compra entrada

Compartir

L’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya presentarà al Mercat de les Flors dos concerts durant dos dies. El programa, dedicat a la dansa, serà un concert comentat per especialistes a escena, que ens desvetllaran els registres i camins d’un repertori representatiu que repassa la història de la música per a dansa, des de J-Ph. Rameau a J. S. Bach, passant per D.Milhaud i J. Adams. La direcció serà a càrrec de Rubén Gimeno.

Els especialistes que comentaran els concerts i contextualitzaran les composicions musicals seran Roberto Fratini, professor i teòric de dansa, i David Puertas, músic i periodista de divulgació musical.

Els objectius d’aquests dos concerts extraordinaris per a tots els públics són la promoció i organització de projectes de participació amb significació social i educativa, el treball en xarxa dels equipaments culturals i educatius de la ciutat, la voluntat de col·laboració amb projectes d’accés a la música i la dansa per a tots els públics i la creació i intercanvi de públics.

El programa musical que interpretarà l’OBC al Mercat serà:

  • J-Ph. RAMEAU (1683-1764): Les Indes galantes  (Ouverture, Menuets, Tambourins, Air des sauvages, Orage, Adoration du Soleil)
  • J.S. BACH (1685-1750): Suite orquestral núm. 3 (Bourrée, Gigue Air)
  • D. MILHAUD (1892-1974): Le Boeuf sur le toit
  • J. ADAMS (1947-): The Chairman dances

Organitzat per l’OBC i el Mercat de les Flors

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x