Del 18 al 20 de juliol

JOAN YAGO / LA CALÒRICA La nau dels bojos – GREC’13

Compra entrada

Compartir

Una obra del Bosch serveix d’inspiració al dramaturg Joan Yago i el director Israel Solà per llançar una mirada grotesca sobre el món contemporani. El Grec aposta pels creadors emergents en un muntatge que porta una pintura a escena

Gènere: TEATRE

Espectacle en català

L’ESPECTACLE

En una de les seves creacions tardanes, el pintor flamenc Hieronymus Bosch, més conegut com el Bosch, va representar una barca plena d’homes i dones que malbaraten les seves vides lliurant-se a l’amor, en el que era una advertència burlesca sobre la pèrdua de valors. Ara la companyia La Calòrica parteix d’aquell quadre per recrear en escena el viatge d’una barca ben similar, en la qual un grup de personatges heterogenis van a la recerca d’una terra en què encara puguin viure. Un jove amb camisa de poeta, una dona de rialla lluminosa, un bisbe, una dama elegant i estranya i un bufó que comanda l’aventura absurda de tots ells són alguns dels personatges d’un muntatge que projecta una mirada deformant sobre el nostre món. El porta a escena una jove companyia que ja va passar pel Grec 2012  amb L’editto bulgaro, una de les obres del cicle “Juliol a la Cuina”.

Una coproducció del Grec 2013 Festival de Barcelona i La Calòrica

Premi Adrià Gual de l’Institut del Teatre 2012

Amb la col·laboració de Fabra i Coats – Fàbrica de creació.

FITXA ARTÍSTICA

Autoria Joan Yago
Direcció Israel Solà
Amb Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher, Esther López, Marc Rius i Júlia Truyol

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2012-2013

Del 18 al 20 de juliol

20h

Sala PB

18€

Durada: 90'

Més informació

Amplia info

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x