9 i 10 de juny de 2006

La Marató de l'espectacle La Marató De L’espectacle

Compartir

L’ESPECTACLE

La 23 Marató de l ‘Espectacle ens ofereix dues nits consecutives per gaudir del teatre, la dansa, el circ, la música, les varietats, l’animació, el vídeo i les arts plàstiques. Prop de 200 produccions de companyies i artistes de diferents procedències i disciplines els quals tenen l’oportunitat de mostrar un fragment del seu treball davant professionals i un gran nombre de públic, en un dels complexos escènics més importants de la ciutat.

La Fira Picnic reunirà un any més una atractiva oferta d’stands d’associacions i entitats culturals i artístiques, que oferiran informació sobre les seves activitats i propostes, tallers gratuïts i degustacions diverses, creant un bon ambient, lúdic i participatiu d’interacció entre artistes i públic, que caracteritza a la Marató amb el seu segell tan particular.

LA FITXA ARTISTICA

+ info www.marato.com Idea i realització Associació Marató de l’Espectacle / Transmarató Espectacles, S.L. Direcció Juan Eduardo López Direcció artística i gerènciaArnau Vilardebò Coproducció Mercat de les Flors

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2005-2006

9 i 10 de juny de 2006

Més informació

http://www.marato.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x