Claudio Stellato - 'La cosa'

Del 29 d’abril a l’1 de maig

CLAUDIO STELLATO La cosa

Compra entrades

Compartir

La cosa és el resultat d’una investigació de tres anys durant la qual s’han explorat a fons dos temes: la importància dels rituals i l’impacte d’un material natural en les impressions del públic. Des del setembre del 2014, la fusta s’ha imposat com un material clau a l’escenari. Ha esdevingut la font del propòsit coreogràfic de La cosa. 

L’objectiu de Claudio Stellato en aquesta obra és escenificar la creació d’objectes i espais a partir d’una matèria primera, per exemple mostrant el procés físic que suposa tant la construcció com la destrucció d’una estructura o una escultura. Durant l’espectacle, els quatre intèrprets fan esforços físics intensos amb una gran precisió tècnica. Alhora, se centren en diversos tipus de relacions humanes, com la cooperació, la competició, la violència, l’amabilitat, la confiança i la complicitat.

Claudio Stellato és un artista italià multidisciplinari que viu i treballa a Brussel·les. Des del 2004 fins avui ha col·laborat amb diversos coreògrafs i artistes de teatre i dansa, com ara Cie Kdanse, Olivier Py, Roberto Olivan, Cie Arcat, Fré Werbrouck, Karine Pontiès, Cridacompany i L.O.D. El 2010 va guanyar dos concursos de solos de dansa contemporània amb l’espectacle 240d. La seva primera producció, L’Autre, es va estrenar a Brussel·les el 2011 i des d’aleshores ha estat de gira per tot el món.

Des del 2014 és artista associat a Les Halles de Schaerbeek, a Brussel·les.

Coreògraf Claudio Stellato
Intèrprets Julian Blight, Mathieu Delangle, Valentin Pythoud, Claudio Stellato
Producció & management Nathalie De Backer

Producció Fangule A.D.F
Coproducció Les Halles de Schaerbeek (BE), la Maison de la Culture de Tournai (BE), Manège de Reims – Scène Nationale (FR), la Villette (París, FR), Oerol Festival (Països Baixos), Theater op de Markt-Dommelhof (Neerpelt, BE), Le Prato (Lille, FR), L’Échangeur – CDC Picardie, (FR)
Amb el suport a la creació de Latitude 50 – Pôle arts du cirque et de la rue (Marchin, BE), Espace Périphérique (París, FR), Le Cuvier – CDC Aquitaine (Bordeus, FR), La Brèche, Pôle National des Arts du Cirque – Cherbourg, (FR), L’Atelier des marches (Bordeus, FR), Festival Excentrique – Culture-O-Centre (Orleans, FR), Menu Spaustuve (Lituània), Pépinières européennes pour jeunes artistes (París, FR), La Biennale de danse de Lyon (FR), Le Mans fait son cirque (FR), Viagrande Studios (Itàlia), Subtopia (Estocolm, Suècia), Circuscentrum (Gant, BE)
Amb el suport de Comunitat Francesa de Bèlgica

Dissabte 30 d’abril, Mitja Hora Abans de la funció, Sessió d’introducció a l’espectacle

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2015-2016

Del 29 d’abril a l’1 de maig

20:30h (dg 18h)

Sala MAC

15€

Més informació

‘Circ d’ara mateix’ per Jordi Jané en el blog

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x