Exposició El rostre darrere el moviment La cara de la dansa contemporània a Catalunya

Compartir

L’ESPECTACLE

L’exposició es compon de tres parts: Rostres amb paraules, Reflexions sobre Dansa i un Vídeo; en elles, els artistes i creadors han mostrat la seva forma d’entendre la dansa, la seva personalitat i les seves emocions: Tomàs Aragay, Lydia Azzopardi, Ramón Baeza, Mercedes Boronat, Inés Boza, Constanza Brncis, Marta Carrasco, Susana Castro, Montse Colomé, Andrés Corchero, Jordi Cortés, Álvaro de la Peña, Ana Eulate, Alexis Eupierre, Sergi Faustino, Beatriz Fernández, Juan Carlos García, Cesc Gelabert, Sònia Gómez, Mar Gómez, Roberto G. Alonso, Mª Ángeles G. Angulo, Mario G. Sánchez, Emilio Gutiérrez, Lipi Hernández, Pepe Hevia, Francisco Lloberas, Carles Mallol Àngels Margarit, Toni Mira, Maria Muñoz, Damián Muñoz, Mònica Muntaner, Teresa Navarrete, Thomas Noone, Sol Picó, Pep Ramis, Maria Rovira, Carles Salas, Ricardo Salas, Sílvia Sant, Marina Serrano, Artur Villalba, Andrés Waksman.

El rostre darrere el moviment vol ser una eina de reflexió, tant per les persones dedicades a la dansa com a d’altres disciplines artístiques.

LA FITXA ARTISTA

Idea original: Sonia Fernández Lage, Manu Trillo
Entrevistes: Sonia F. Lage
Fotografies: Manu Trillo
Edició de vídeo: Sonia F. Lage, Manu Trillo
Assistent de fotografia: Fernando Ramírez
Correctora estilística: Nuria Carballeira
Disseny i instal·lació: Pietro Cobalchini, Maher H. Elias Alibec, Valentín Trillo
Disseny de la instal·lació: Guillem Llotje
Comissariat: Sonia F. Lage

Coproducció Institut del Teatre de Barcelona, Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya

LA COMPANYIA

El Mercat de les Flors acollirà l’exposició El rostre darrere el moviment, comissariada per Sonia F. Lage i fotografies de Manu Trillo en la qual fotografia i paraula s’uniran per tal de mostrar la cara més íntima de la dansa contemporània a Catalunya.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2008-2009

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x