• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

PROJECTE GALILEI

La Bella Dorment del Bosc (funcions escolars)

1, 2, 7, 8, 9 i 12 de març de 2012
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2011-2012

 • Tarifa

  5€ alumne (mestres gratuït)

 • DIVENDRES JOVE

  10€

 • Horari

  10.30h

 • Espai

L’ESPECTACLE

Edat recomanada: de 6 a 12 anys

Fa ara dues temporades la companyia ProjecteGalilei va crear una Bella Dorment del Bosc que explicava el conte infantil pels adults, gràcies als quadres que van realitzar nens i nenes. A través del somni de tot un segle de la princesa Aurora, els autors van aprofitar per explicar el segle XX. D’aquella experiència va néixer la voluntat del Mercat de les Flors i de la companyia de fer un espectacle de La Bella Dorment del Bosc només per a infants (i per un públic familiar). Ja no es tracta d’explicar el conte als adults, sinó d’explicar-lo als petits i fer entenedora la historia del segle XX. Els elements continuen sent la música del ballet que Tchaikovski va compondre sobre el conte clàssic i que aquí interpreten, en la versió de Dani Espasa, quatre músics que toquen, entre tots, més de vint instruments.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció artística Projecte Galilei
Dramatúrgia Pablo Ley i Josep Galindo
Direcció Josep Galindo
Arranjaments i direcció musical Dani Espasa
Coreografia Maura MoralesTeresa García
Intèrprets Maura MoralesRobert González
Músics Oriol Aymat (violoncel), Dani Espasa (piano, sintetitzadors, acordió), Roman Gottwald (violó, violí elèctric, acordió), Xavi Lloses (harmònium, sintetitzadors, acordió)
Espai escènic i vestuari Projecte Galilei
Disseny vídeo Toni Roura / Disseny Dani Fradera
Disseny llums Anna Espunya
Imatges Pablo Ley (Sènior), Martín Ley, Alumnes de P4,P5 i 2n de primària del CEIP La Concepció de Barcelona, Alumnes de 1r i 2n de primària del CEIP La Muntanya d’Aiguafreda, Alumnes de 6è de primària del CEIP Lluis Millet del Masnou, Alumnes de 2n d’ESO de l’IES L’Alzina de Barcelona, i Alumnes de 2n i 4rt d’ESO de l’IES Pau Casals de Badalona
Producció executiva Bet Tena
Coordinació tècnica Sara Manzano

Coproducció 
Mercat de les Flors, Projecte Galilei, Fortià Vinyes
Amb la col·laboració Eòlia, Es.Arte i Pianos Can Puig.
I el Festival Temporada Alta 2011 en la versió infantil

LA COMPANYIA

Projecte Galilei, companyia formada per Josep Galindo i Pablo Ley, va crear amb La Bella Dorment del Bosc el seu tercer espectacle, després de La maternitat d’Elna Alícia ja no viu aquí (la dona a Espanya 1939-1981). Josep Galindo i Pablo Ley col·laboren des de l’any 2002, realitzant diferents espectacles. Projecte Galilei elabora el seu llenguatge a partir del que pot anomenar-se teatre basat en la memòria històrica. I mai no ha defugit de la hibridació de llenguatges.