• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

CIA SIBERIA / PALOMA MUÑOZ

L.E.V.E. [A Light and Easy Vanishing Event]

Del 28 al 30 d’abril
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2021-2022

 • Durada

  60 minuts

 • Tarifa

  16 €

 • DIVENDRES JOVE

  10€

 • Horari

  20 h

 • Espai

Aquest treball parteix de la idea de lleugeresa per indagar en allò inconsistent, fugaç i provisional en relació amb el nostre cos i les nostres interaccions. La coreògrafa es pregunta pel paper del cos, de la dansa i de la coreografia en els temps de la provisionalitat i del culte a allò efímer, en els temps de la immediatesa i la disponibilitat que idolatren la novetat, la seducció de les aparences i el consum del que és ràpid, disponible i fàcilment intercanviable.

Paloma Muñoz ha treballat amb companyies com Ramón Oller, Thomas Noone Dance i Norrdans i col·labora com a professora, intèrpret i assistent de moviment amb artistes i companyies com Contrapunctus Danceport, Javier Guerrero, Empíric plataforma d’experimentació escènica i l’Institut del Teatre. El 2011 va estrenar al Festival DanSat la seva primera peça, Her Name is Hysteria, en col·laboració amb el Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison, i el 2016 funda la seva pròpia companyia, Siberia, amb la peça curta La piel vacía, finalista del Premi de Dansa de l’Institut del Teatre i premiada a diferents concursos coreogràfics. El 2018 s’estrena al Sat Teatre la versió llarga de la peça, que també dona lloc a un vídeo-dansa. És artista resident al Graner per a la temporada 20/21 i també participa del grup de suport a la creació #ff90 impulsat pel Graner. Forma part del projecte ALIANSAT que impulsa el Sat Teatre. A l’agost de 2021 Paloma és seleccionada com a coreògrafa convidada al Choreolab21 que organitza la plataforma TanzLabor Ulm a Alemanya.

Direcció i coreografia Paloma Muñoz / Intèrprets Tanit Cobas, Rober Gómez, Jacob Gómez, Laia Duran / Il·luminació Toni Ubach / Música Guillem Llotje / Maquinista Daniel Pino/ Vestuari PEDRA / Assessorament dramatúrgic Albert Pérez / Assistent direcció Amanda Rubio / Edició de vídeo Karolina Adamczak / Producció Rita Stivala / Agraïments Iris Borrás
Coproducció Dansa Quinzena Metropolitana / Amb el suport Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya; Graner (fàbrica de creació); Can Gassol (Centre d’Arts Escèniques de Mataró); Teatre-Auditori Sant Cugat; Fabra i Coats(fàbrica de creació); L’Estruch (Fabrica de Creació de les Arts en Viu).

* Aquest espectacle conté llums estroboscòpiques

Sessió d’introducció a l’espectacle ‘UNA HORA ABANS’: ds 30 d’abril. Amb la participació de Paloma Muñoz (directora i coreògrafa), Guillem Llotje (músic) i Carmen Gómez (redactora i creadora escènica). Condueixen: Toni Jodar i Beatriu Daniel (Explica_Dansa). Inscripcions aquí.