Del 28 al 30 d’abril

CIA SIBERIA / PALOMA MUÑOZ L.E.V.E. [A Light and Easy Vanishing Event]

Compra la teva entrada

Compartir

Aquest treball parteix de la idea de lleugeresa per indagar en allò inconsistent, fugaç i provisional en relació amb el nostre cos i les nostres interaccions. La coreògrafa es pregunta pel paper del cos, de la dansa i de la coreografia en els temps de la provisionalitat i del culte a allò efímer, en els temps de la immediatesa i la disponibilitat que idolatren la novetat, la seducció de les aparences i el consum del que és ràpid, disponible i fàcilment intercanviable.

Paloma Muñoz ha treballat amb companyies com Ramón Oller, Thomas Noone Dance i Norrdans i col·labora com a professora, intèrpret i assistent de moviment amb artistes i companyies com Contrapunctus Danceport, Javier Guerrero, Empíric plataforma d’experimentació escènica i l’Institut del Teatre. El 2011 va estrenar al Festival DanSat la seva primera peça, Her Name is Hysteria, en col·laboració amb el Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison, i el 2016 funda la seva pròpia companyia, Siberia, amb la peça curta La piel vacía, finalista del Premi de Dansa de l’Institut del Teatre i premiada a diferents concursos coreogràfics. El 2018 s’estrena al Sat Teatre la versió llarga de la peça, que també dona lloc a un vídeo-dansa. És artista resident al Graner per a la temporada 20/21 i també participa del grup de suport a la creació #ff90 impulsat pel Graner. Forma part del projecte ALIANSAT que impulsa el Sat Teatre.

Direcció i coreografia Paloma Muñoz / Intèrprets Tanit Cobas, Rober Gomez, Jacob Gomez, Lara Misó  / Il·luminació Jaume Ortiz / Música Guillem Llotje / Vestuari PEDRA  / Assessorament dramatúrgic Albert Pérez / Ajudanta direcció Rocío Suárez / Producció Anastàtica – Rita Stivala i Muntsa Roca / Comunicació Alba Muñoz / Fotografia i vídeo Mila Ercoli
Coproducció Dansa Quinzena Metropolitana / Amb el suport Graner fàbrica de creació, Fabra i Coats fàbrica de creació, Can Gassol – Centre d’Arts Escèniques de Mataró, Teatre-Auditori Sant Cugat

Sessió d’introducció a l’espectacle ‘UNA HORA ABANS’: ds 30 d’abril

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

Del 28 al 30 d’abril

20 h

Sala MAC

16 €

Més informació

web de la cia

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x