Del 27 al 30 de novembre

SANKAI JUKU Kinkan Shonen

Compartir

L’ESPECTACLE

El mestre Ushio Amagatsu, director artístic d’aquesta companyia del Japó, explora a Kinkan Shonen el somni d’un noi sobre els orígens de la vida i la mort, subtítol de la peça, on aprofundeix en els sentiments de la guerra i la desolació i ho fa amb set ballarins a escena. L’estètica dels intèrprets, tots calbs i enfarinats, realça i al mateix temps despersonalitza els seus cossos, en una dansa molt física, única i imprescindible. L’obra va representar una transformació de l’ús del ritme mostrant una visió molt personal de la tècnica del butoh, on el control de la respiració comporta uns moviments sorprenents.

FITXA ARTISTICA

Direcció, coreografia i disseny Ushio Amagatsu
Música original Yoichiro Yoshikawa
Ballarins Semimaru, Sho Takeuchi, Akihito Ichihara, Taiyo Tochiaki, Shoji Matsuo, Ichiro Hasegawa, Dai Matsuoka
Cap d’escenari Kazuhiko Nakahara
Tècnics d’il·luminació Genta Iwamura o Yukiko Yoshimoto o Satoru Suzuki
Maquinistes Satoshi Ono o Kiyonaga Matsushita
Tècnics de so Akira Aikawa, Junko Miyazaki
Amb el patrocini
 Toyota i Shiseido

LA COMPANYIA

La companyia Sankai Juku es va crear l’any 1975 sota la direcció d’Ushio Amagatsu. Aquest mestre parteix del butoh per transcendir-lo i establir les bases d’una nova perspectiva radical de la dansa contemporània japonesa. Abans de fundar la seva companyia, el coreògraf va treballar un any amb 30 nois i noies; al cap d’aquest any només quedaven tres homes. El 1980, Sankai Juku va ser convidada a Europa i des de llavors la seva projecció internacional és importantíssima.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2008-2009

Del 27 al 30 de novembre

Més informació

www.sankaijuku.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x