17 d'abril

IT DANSA Kamuyot (sessió GRADA JOVE)

Formulari d’inscripció

Compartir

DANSA INTENSA, DIVERTIDA I PUNYENT PER A JOVES DE SIS A NORANTA ANYS

L’ESPECTACLE

En l’any del Centenari de l’Institut del Teatre, la companyia de dansa de postgraduats presentarà diversos programes, l’espectacle Kamuyot d’Ohad Naharin, coreografies de nova creació i també una gala especial el Dia Internacional de la Dansa amb ballarins que han passat per IT i que ara estan en grans companyies internacionals.

Després del seu pas pel Grec 2012, on va recórrer diferents barris, la companyia IT Dansa porta al Mercat Kamuyot, la coreografia de l’israelià Ohad Naharin, que s’estrena al nostre país. Aquesta peça, intensa, divertida i punyent, va ser inicialment pensada per als més petits i joves, però l’han vist amb plaer nens de sis a noranta anys dels països més diversos. La proposta subverteix la relació clàssica entre el públic i els ballarins en interactuar amb l’audiència i enderrocar les barreres que separen l’intèrpret i l’espectador. Utilitzant el llenguatge universal del moviment, crea un context íntim i ple d’emoció on s’emfatitzen tots aquells elements que ens uneixen i no els que ens separen.

LA COMPANYIA

La companyia de l’Institut del Teatre IT Dansa, un autèntic viver d’intèrprets, s’encarregarà de portar aquesta peça als diferents districtes de la ciutat, protagonitzant un espectacle itinerant que canviarà d’escenari cada setmana.

FITXA ARTÍSTICA

Coreografia Ohad Naharin
Assistents del coreògraf Daniell Agami, Hillel Kogan
Música Yapoos, Takagi Masakatsu, Ogurusu Norihide, Drummatic, Fonica, Yuzo Kako, Bobby Freeman, Nakagawa Takashi, Swingby, Flower Companyz, Roberto Pregadio, Boss Phobie, Steve Reich, Mika Vanio & Ilpo Väisänen, The Ventures, A. Carter, John Tavener, Ludvig Van Beethoven, Tzipi Fleicher
Escenografia Ohad Naharin
Vestuari Alla Eisenberg
Disseny so i concepció sonora Dudi Bell

Coproducció Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona, Grec’12 Festival de Barcelona

Estrenada al Festival de Barcelona Grec 2012. Convent de Sant Agustí

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2012-2013

17 d'abril

10:30h

Sala MAC

5€

Durada: 50'

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x