31 de gener

Mor Shani & Paul Sixta / Itamar Serussi / Liat Waysbort Landhol: JULIDANS NEXT al Mercat

Compartir

Mor Shani & Paul Sixta: Love-ism

Love-ism s’ha inspirat en el llibre L’art d’estimar, d’Erich Fromm. És un projecte que explora la intimitat dels ésser humans i que ha donat lloc a una peça escència, una sèrie de duets, tallers i una pel·lícula. Al Mercat presentem la pel·licula, Love-ism | Things That Matter, un duet i oferim un taller.

Els mètodes de treball d’aquest estudi i aquesta trajectòria de producció aspiren a mostrar una manera essencial de pensar entorn de la creació i la presentació de la dansa contemporània amb la comunitat i dins d’ella, en què s’anima els participants i el públic a esdevenir coautors i espectadors crítics.

El duet The problem of our being together. Dos cossos es mouen empesos per la urgència en un escenari nu amb un únic objectiu: unir-se. En cos, en ment i en esperit. La inèrcia és l’única font de fe que tenen. Malaguanyats… i, tanmateix, els seus intents patètics, condemnats a fracassar, esdevenen una oda al romanticisme radical: una oda als qui opten per continuar intentant-ho.

Concepte i coreografia Mor Shani
Film Paul Sixta
Gestió artística Shiran Shveka
Fotografia Paul Sixta

La pel·lícula Love-ism | Things That Matter. La pel·lícula mescla realitat documentada i narratives imaginades i el coreògraf Mor Shani i el cineasta Paul Sixta fan una ullada sòbria però radicalment romàntica sobre l’ethos de l’amor de tota mena. La càmara és testimoni d’un procés creatiu i d’un intercanvi d’idees entre ballarins i membres de la comunitat de totes les edats.

Concepte i coreografia Mor Shani
Film Paul Sixta
Intèrprets Pawel Konior i Majon van der Schot
Música Jaap van Keulen
Gestió artística Shiran Shveka
Assessorament artístic Anne-Marije van den Bersselaar, Kristin de Groot
Fotografia Paul Sixta

Producció Dansateliers Rotterdam production en col·laboració amb ICKamsterdam
Coproducció Frascati productions, Act Your Age (EU) i SKVR Rotterdam

Estrena 2013. Durada 45 min
Conté escenes de nus. Per a majors de 16 anys

Itamar Serussi: Duet / tresset d’improvisació sobre el treball d’Itamar Serussi

Nascut a Israel, Itamar Serussi va començar a ballar a la Batsheva Dance Company El 1998. Des de 2006 està desenvolupant el seu estil personal. Experimenta amb fronteres físiques fent servir l’humor i la improvisació. Intenta també investigar sobre la dansa tradicional. El seu treball és juganer, lleuger i elegant. Des de 2010 fins el 2012 ha estat coreògraf resident a Danshuis Station Zuid (Tilburg, NL), creant algunes produccions curtes, com Ferrum, Lust o Mono, aquesta última nominada per el premi Swan com a Millor producció de dansa del 2011-12 al Nederlandse Dansdagen, Maastricht. Des de 2014 Itamar Serussi és el coreògraf resident de Scapino Ballet (Rotterdam), on recentment ha creat Wolf.

Per motius de lesió d’una ballarina, Itamar Serussi presenta aquest treball d’improvisació amb ballarins de l’Scapino Ballet Rotterdam.

Video de l’espectacle anterior de Itamar Serussi, ”Ferrum”: 

Liat Waysbort: Please me Please

Liat Waysbort va crear el solo Please me Please per al jove ballarí Iva Ugrin, on ell es transforma d’home a dona, des d’un objecte de desig a algú que desitja, des d’una ballarina a una porno star. I tot per complaure! D’una manera orgànica, viatja pel punt més extrem de les imatges i juga amb la nostra prepercepció del que veiem i el que ens fa sentir.

Liat Waysbort va començar les seves carrera de ball a Tel Aviv, on ha estat ballant amb Bat-Sheva Dance Company durant nou anys. Començà el seu treball creatiu a Dansateliers al 2005, i va continuar amb la seva trajectòria coreogràfica molt reeixida a Dansateliers, creant Memory happens now i Reality is shaped by recalling. També va crear diverses obres per altres companyies.

Solo interpretat per Ivan Ugrin
Coreografia Liat Waysbort
Assessorament i and dramatúrgia Annette van Zwole
Música Stepshifter de Nerk & Dirk Leyers, Pure d’Alberto Jestern Novello

Segueix-nos i utilitza els hashtags #Landhol #JulidansNext 

FPK_LOGO-WEB-XS ambaixada-holandax-web Julidans logo


Al Mercat disposem de seients reservats per a persones que utilitzen cadira de rodes. Posa’t en contacte amb nosaltres a publics@mercatflors.cat per tal que puguem garantir-te una bona atenció.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

31 de gener

18h

Sala PB

12€ els tres espectacles

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x