ESTEVE POLLS Jugant amb Molière

Compartir

L’ESPECTACLE

Amb motiu de l’homenatge que l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya ha ofert al director teatral Esteve Polls, el Mercat de les Flors presenta l’obra Jugant amb Molière.Es tracta d’una divertida comèdia on diversos personatges sorgits de la ploma del dramaturg francès conviuen a l’escenari i comparteixen el protagonisme amb un ritme trepidant.

Els personatges del nou muntatge teatral d’Esteve Polls seran veïns del mateix carrer i viuran algunes situacions que, segons el director, “arrencaran la rialla del públic, perquè és una obra que garanteix la diversió”. Jugant amb Molière és un espectacle coral on tots els actors són protagonistes que interpreten personatges de nou de les obres més conegudes de Molière, com el malalt imaginari, l’avar o la dona sàvia.

LA FITXA ARTISTICA

Actors: Víctor Pi, Mariona Ribas, Miquel Sitjà, Alexandra Palomo, Jaume Pla, Fermí Casado, Pepa Arenós, Carles Arquimbau i Ramon Canals

Disseny de l’escenografia i el vestuari: Motse Amenós; Construcció de l’escenografia: Arts-Cenics; Ajudant i direcció de construcció i utillatge:Xavi Erra; Realització del vestuari: Goretti Puente; Ajudant de vestuari:Marsa Amenós; Disseny d’il·luminació: Kiko Planas; Disseny de so i música original: Àlex Polls; Fotografies: Arnau Bach; Secretària: Ester Sangil; Ajudant de direcció: Mònica Lucchetti; Producció: Pepa Arenós

LA COMPANYIA

Als seus 83 anys, Esteve Polls és un dels directors teatrals barcelonins amb una trajectòria més completa. Més de 60 anys de professió han estat motiu per retre-li el passat 12 de desembre un emotiu homenatge en el qual van participar actors i actrius com Núria Espert, Mingu Ràfols o Àngels Gonyalons. Polls, que ha treballat llargues temporades a diversos països de Sudamèrica, ha dirigit a actors i actrius com Joan Capri, Teresa Cunillé, Montserrat Carulla, Núria Espert o Matilde Almendros. L’homenatge, promogut per l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya, ha comptat amb el suport de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2005-2006

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x