• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

DV8 Physical Theatre

JOHN

Del 19 al 21 de febrer
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2014-2015

 • Durada

  90'

 • Tarifa

  25€

 • DIVENDRES JOVE

  10€

 • Horari

  20:30h

 • Espai

Espectacle de text en anglès subtitulat al català

Espectacle per a adults, edat mínima 18 anys

JOHN és un nou treball de dansa-teatre de text de Lloyd Newson, el director artístic de DV8 Physical Theatre. Newson va entrevistar inicialment a més de 50 homes i els hi va fer preguntes franques sobre l’amor i el sexe. Un d’aquells homes era John.

El que va sorgir va ser una història que és alhora extraordinària i commovedora. Anys de delinqüència, drogoaddicció i lluita per la supervivència han abocat en John a una recerca en què la seva vida convergeix amb la d’altres en un indret inesperat, desconegut per a gairebé tothom. JOHN descriu amb un alt grau d’autenticitat històries de la vida real, en què el moviment i la paraula es combinen per crear una experiència teatral intensa, colpidora i punyent.

DV8 Physical Theatre és una companyia de dansa-teatre trencadora liderada per Lloyd Newson, un dels artistes teatrals més influents d’avui. DV8 produeix espectacles de dansa-teatre originals i provocadors basats en temes sociopolítics amb el propòsit d’allunyar als espectadors de la seva zona de confort. La companyia, creada el 1986, ha produït 19 obres de dansa, totes de gran repercussió, que s’han representat en gires internacionals, així com quatre pel·lícules per a televisió guardonades amb diversos premis. A cavall entre la dansa, el text, el teatre i el cinema, l’obra de Newson es resisteix a ser definida.

* Edat mínima: 18 anys, amb temes per a adults, llenguatge fort i nuesa.

Una obra concebuda i dirigida per Lloyd Newson

Creativa associada Hannes Langolf
Intèrprets Taylor Benjamin, Lee Boggess, Gabriel Castillo, Ian Garside, Ermira Goro, Hannes Langolf, Garth Johnson, Vivien Wood, Andi Xhuma

EQUIP DE PRODUCCIÓ
Assistent de director / Manager de la companyia David Grewcock
Coreografia Lloyd Newson amb els intèrprets
Disseny escena i vestuari Anna Fleischle
Disseny llums Richard Godin
Disseny so  Gareth Fry

Coproducció National Theatre of Great Britain; Biennale de la Danse de Lyon; Theatre de la Ville, Festival d’Automne and La Villette, Paris; Dansens Hus Stockholm; Dansens Hus Oslo; DV8 Physical Theatre
Patronat de DV8 Mark Godfrey; Leonie Gombrich; Conor Marren; Kate Mayne (Chair); Lloyd Newson; Sita Popat
Estem agraïts per la generositat de persones i organitzacions que ens han permès utilitzar les seves experiències i contribucions en l’elaboració d’aquest treball. Amb profunda gratitud a John.
Agraïments
The Leverhulme Trust pel finançament d’una residència de Lloyd Newson’s al Centre for the History of the Emotions, Queen Mary University of London
i
John Avery; Joss Baker; Andrew Barnett; Richard Beale; Sarah Black; Laura Caldow; Gary Clarke; Samia Doukali; Joe Fisher; Chester Hayes; Liz Holmes; Ellie James; Hilary Keenlyside; Eric Languet; Brian Lucas; Brendan McCall; Jamie Maisey, Sean Millar, Matthew Morris, Fleur Elise Noble; Carl Parris; Amanda Saunders; Joseph Simons; Suzanne Stanislawski, David Thompson i Prentice Whitlow.

Utilitza el hashtag #JOHNDV8 i segueix @DV8PhysTheatre

A Barcelona amb el suport de

British Council


 

Al Mercat disposem de seients reservats per a persones que utilitzen cadira de rodes. Posa’t en contacte amb nosaltres a publics@mercatflors.cat per tal que puguem garantir-te una bona atenció.