19 i 20 de setembre de 2009

MERCE CUNNINGHAM DANCE COMPANY JO CUINO I ELL RENTA ELS PLATS

Compartir

L’ESPECTACLE

Quan un periodista va preguntar a Merce Cunningham com treballaven ell i John Cage, el coreògraf va contestar: “Jo cuino i ell renta els plats”, una resposta que ha donat títol a un espectacle qualificat com una veritable joia en què tres intèrprets se submergeixen en el món sonor de Cage i el seu piano. El compositor va ser l’inventor del piano preparat per poder fer-lo sonar de manera percussiva, insertant entre les cordes diferents objectes.

Guardonat amb la Menció Especial del Jurat a la Feria Internacional de Teatro y Danza de Aragón i Maximino de Honor al Mejor Espectáculo de Danza (Sevilla 2008), l’obra parteix de cinc peces del compositor, amb què els intèrprets desenvolupen un teixit de relacions a través de la música, la paraula, la dansa, l’absurd…

FITXA ARTÍSTICA

Idea original Alejandro Rojas-Marcos
Direcció Jordi Cortés
Ballarins Isabel Vázquez, Juan Luís Matilla
Pianista Alejandro Rojas-Marcos
Música John Cage (Bacchanale (1940), The perilous night (1944), Music for Marcel Duchamp(1947), Prelude for meditation i Round)
Coreografia Isabel Vázquez, Juan Luís Matilla
Textos John Cage, Sergio Rojas-Marcos, Alejandro Rojas-Marcos
Gestió Patricia Garzón
Distribució Elena Carrascal

Producció Centro de Artes Escénicas de Sevilla

UN PROJECTE EN COL·LABORACIÓ AMB L’EMPRESA PÚBLICA DE GESTIÓ DE PROGRAMES CULTURALS DE LA CONSELLERIA DE CULTURA DE LA JUNTA DE ANDALUCÍA

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2009-2010

19 i 20 de setembre de 2009

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x