9 i 10 de novembre de 2011

Perrine Valli Je pense comme une fille enlève sa robe

Compra entrada

Compartir

Pensaments d’un cos en femení

L’ESPECTACLE

La coreògrafa i ballarina francesa Perrine Valle reflexiona sobre la prostitució, des d’un interès sociològic, en una peça que defineix com un duet de veu i dansa i que la duen a plantejar-se diferents preguntes: pot un home pensar com una dona? Quins límits s’amaguen rere la nuesa? Es pot parlar de prostitució sense fer referència a l’home i el seu cos?

“Aquestes reflexions teòriques han guiat la meva recerca coreogràfica per paral·lelismes entre tema i moviment: l’espai que ocupa una prostituta sol ser força limitat (aparador, cotxe, llit…), per això la dansa també té lloc dins d’un paràmetre reduït. He treballat específicament les posicions verticals i horitzontals que representen el cos de la prostituta, des del moment inicial d’espera fins a l’acte sexual”, explica Valli. Als seus moviments l’acompanyen cançons i textos sobre prostitució de Billie Holiday, Nick Cave, Aragon, Cocorosie o PJ Harvey.

FITXA ARTÍSTICA

Concepte i coreografia Perrine Valli
Interpretació Jennifer Bonn, Perrine Valli
So Jennifer Bonn
Il·luminació Cyril Leclerc
Escenografia Marie Szersnovicz, Perrine Valli
Decorats, vestuari i accessoris Marie Szersnovicz
Vídeo projecció Akatre, Frédéric Lombard
Film Frédéric Lombard
Col·laboració Jennifer BonnAdministració Isabelle Martini, Liliane Auderset
Distribució Aurélie Martin
Regidoria Laurent Schaer

Producció Compagnie Sam-Hester, Festival Faits d’Hiver, Théâtre de l’Usine
Amb el suport Programa Cultura de la Unió Europea, DRAC Ile-de-France, ADAMI, City of Genève – Department for Culture, Republic i el cantó de Genève, Ernst Göhner Stiftung, Pro Helvetia, Loterie Romande

LA COREÒGRAFA

Perrine Valli va crear la seva companyia pròpia el 2005, Association Sam-Hester. Amb la seva segona peça, Série, va guanyar el primer premi del concurs internacional Masdanza i va ser escollida per a la plataforma suïssa Tanz>Faktor>Interregio 2008. Ha creat dues obres més des de llavors, una de les quals presentem al Mercat. L’artista també ha comptat dins el projecte amb el suport de la Maison de la Danse de Lió i de l’ADC de Ginebra.

Amb la col·laboració de:
Modul-Dance

Actualitat

Itinerari

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2011-2012

9 i 10 de novembre de 2011

21h

Sala PB

12€ – 10€ (tarifa E)

Més informació

web de la companyia

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x