3 i 4 de novembre

JAKOB AMPE, PIETER AMPE I CAMPO Jake & Pete’s Big Reconciliation Attempt for the Disputes from the past

Compra entrada

Compartir

Dins del festival SÂLMON<. TALENTS EUROPEUS EN MOVIMENT

L’ESPECTACLE

Els germans Jakob i Pieter Ampe parteixen precisament del fet que són germans, tots dos nascuts a Burundi i amb un munt de bons i mals records de la seva joventut, per crear Jake & Pete’s Big Reconciliation Attempt for the Disputes from the Past (El gran intent de reconciliació de Jake i Pete per les disputes del passat). Posteriorment, Pieter ha esdevingut ballarí i coreògraf i és artista resident de CAMPO (Still Difficult Duet, Still Standing You), mentre que Jakob s’ha graduat fa poc com a professor de veu i és cantant de The Germans.

En aquesta producció, els germans s’examinen l’un a l’altre de molt a prop, com en un mirall. Es tracta d’un estudi mutu que inclou tant moments extrems com subtileses, en el qual el ballarí descobreix la seva veu, mentre que el cantant acaba coneixent el seu cos. A banda d’això, hi ha una altra cosa que uneix aquests germans: la seva propensió a l’humor senzill i directe. Els dos estan impacients per compartir tot això amb vosaltres!

Per al projecte internacional de mentoria CONNECT CONECT (Spielart, Munic), CAMPO produeix un duet que té com a mentor Alain Platel, que ha escollit Pieter i Jakob Ampe com a protagonistes de la peça. Platel, fundador del prestigiós col·lectiu Les Ballets C. de la B., és un referent indiscutible de la dansa contemporània que es fa a Europa i prou conegut pel públic de Barcelona, on ha presentat els seus treballs en diverses ocasions. El Mercat de les Flors ha participat també en aquest projecte europeu.

FITXA ARTÍSTICA

Concepte i interpretació Jakob Ampe, Pieter Ampe
Mentor Alain Platel
Escenografia Jelle Clarisse
Tècnica Piet Depoortere
Vestuari An Breugelmans
Creació barba Dian Vandecruys
Producció CAMPO (Ghent, Bèlgica)
Coproducció
Connect Connect, Stuck (leuven, Bèlgica)

Connect Connect és una iniciativa del Festival Spielart (Munic) en cooperació amb el Mercat de les Flors; CAMPO (Ghent); Republique (Copenhagen); Forum Freies Theater (Düsseldorf); Tanzquartier (Viena); Baltic Circle (Helsinki); Theater Im Pumpenhaus (Münster); Müncher Kammerspiele.

El projecte ha estat realitzat amb el suport de la Comissió Europea

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2012-2013

3 i 4 de novembre

19h

Sala PB

Preu 6€ / Abonament de dia 10€ / Pack CREA 6€

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x