• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

Kaori Ito

Island of No Memories

11 i 12 de novembre de 2011
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2011-2012

 • Tarifa

  12€ – 10€ (tarifa E)

 • DIVENDRES JOVE

  10€

 • Horari

  divendres 21h, dissabte 19 h

 • Espai

L’ESPECTACLE

Alain Platel, Sidi Larbi Cherkaoui, Guy Cassiers, Philippe Decouflé, Angelin Preljocaj i James Thierrée (nét de Charlie Chaplin) són alguns dels coreògrafs amb qui ha treballat la ballarina Kaori Ito, artistes que l’han influït de maneres diferents en el desenvolupament de la seva carrera. Va crear la seva primera obra, Noctiluque, el 2008 i el diari japonès On Stage va nomenar Kaori Ito la «millor jove coreògrafa de 2010». Island of No Memories és el seu tercer treball.

L’embrió d’aquesta peça va ser un trio amb tres ballarines de Praga creat pel Festival ProArt. Island of No Memories és una història sobre la naturalesa de la realitat, sobre l’oblit, l’amor, la gelosia, l’edat i la mort. L’obra s’inspira en la necessitat de les persones de defugir les seves obligacions quotidianes, en el contrast entre els executius durant el dia i les seves evasions nocturnes. El protagonista perd la memòria i, tot i que primer se sent alleujat, arriba un moment en què ni tan sols reconeix la cara de la seva dona ni recorda com riure o plorar… I si això no fos més que un somni que s’ha convertit en malson?

Actualment Kaori treballa a Out of Context, una obra de Les Ballets C de la B d’Alain Platel, i ha estat escollida per l’European Dancehouse Network per participar en el projecte modul dance. La temporada 2011-2012 participarà en un duet amb Denis Podalydès a Le Cas Jekyll (estrena el juny de 2011, Maison de la Culture d’Amiens). Island of No Memories es va estrenar el 31 de març i l’1 d’abril de 2011 a la Tanzhaus NRW de Düsseldorf i el 8 i 9 d’abril de 2011 a l’Hellerau de Dresden.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció i coreografia Kaori Ito
Intèrprets Kaori Ito, Thomas Bentin, Mirka Prokesová
Dramatúrgia Satoshi Kudo
Il·luminació Thomas Veyssiere
So Louise Gibaud
Edició musical i composició Guillaume Perret
Producció FormART

Coproducció Le Merlan Scène Nationale de Marseille – Saitama Arts Theater – Grand Theatre de Luxembourg, Le Pacifique CDC de Grenoble
Amb el suport del Programa Cultura de la Unió Europea, projecte modul-dance: Tanzhaus NRW Dusseldorf, Hellerau Dresden, CND Pantin

Amb la col·laboració de:
Modul-Dance