26 – 28 setembre 2008

B. LACHAMBRE & L. LECAVALIER & L. GOLDRING / PAR B.L.EUX Is You Me

Compartir

L’ESPECTACLE

La forta afinitat que es va donar en la primera col·laboració entre el coreògraf i ballarí Benoît Lachambre i la ballarina Louise Lecavalier a partir del solo que ell va crear per a Lecavalier, “I” is Memory (2006), ha donat lloc a un duet de nova creació, Is You Me, interpretat per ambdós artistes. L’espectacle centra el seu interès en l’aproximació a la mateixa essència de la dansa i en el pur plaer que els proporciona. La peça compta amb la col·laboració del videoartista Laurent Goldring, que treballa amb nombrosos coreògrafs a partir del cos com a instruments artístic, i la música en directe de Hahn Rowe.

LA FITXA ARTÍSTICA

Direcció artística Benoît Lachambre Creació Benoît Lachambre, Louise Lecavalier, Laurent Goldring, Hahn Rowe Ballarins Benoît Lachambre, Louise LecavalierComposició musical i música en directe Hahn Rowe Escenografia, disseny d’il·luminació i projecció Laurent Goldring Vestuari Lim Seonoc Director tècnic Philippe DupeyrouxAssistència artística France Bruyère

Producció Par B.L.eux

Coproducció Mercat de les Flors, Théâtre de la Ville (París), MODAFE 2008 (Seül,), PACT Zollverein (Essen), Festival TransAmériques Montréal (Quebec), l’Usine C. Montreal (Quebec), CDC d’Aquitaine (Artigues-près- Par B.L.eux / Benoît Lachambre agraeix el suport del Consell de les Arts del Canadà, el Consell de les Arts i les Lletres del Quebec, el Consell de les Arts de Montreal i el Ministeri d’Afers Estrangers i del Comerç Internacional del Canadà L’espectacle es presenta a Barcelona amb la col·laboració del Govern de Quebec

LA COMPANYIA

Benoît Lachambre és una de les referències mundials més reconegudes en els seus treballs d’exploració del moviment i de les seves fonts. Mestre sol·licitadíssim arreu del món, l’any 1996 va crear la seva pròpia companyia, Par B.L.eux, que es dedica a la creació coreogràfica interdisciplinària i contemporània. Louise Lecavalier és ballarina professional des de 1977. La seva important dimensió internacional ha estat a partir de gairebé 20 anys amb la companyia canadenca La la la Human Steps, de la qual va ser el símbol i l’ànima. Personificava la dansa més extrema, actuant amb passió i generositat. Des que va deixar La la la Human Steps ha continuat una brillant carrera en solitari, interpretant coreografies de diferents coreògrafs creades per ella i amb les quals gira arreu del món.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2008-2009

26 – 28 setembre 2008

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x