CIA. AMARANTO Indignos

Compartir

L’ESPECTACLE

Indignos és el nou treball de la companyia Amaranto, que es defineix com a una performance, una instal·lació i un documental que té lloc en un mateix espai transformat. Presentat com a ‘teatre de varietats’, a tres personatges ‘anormals’ (la dona enana, l’animal i l’hermafrodita) proposen a l’espectador una reflexió sobre les carències i les frustracions. I tot això dins d’una barracons de fira com a espai dramàtic i en el qual el públic tindrà un contacte directe amb els ‘freaks’.

LA FITXA ARTISTICA

Interpretació i creació ángeles císcar, david franch, lidia gonzález zoilo realització de vídeo joan lópez Lloret, alba mora roca edició de vídeo i so jordi arqué animación eva roca, julian lipman disseny i confecció de vestuari marta pelegrina música valle piñero i carlos santos fotografies olga planas pere thomás comunicació ana sánchez direcció i dramatúrgia cia. Amaranto

LA COMPANYIA

Amaranto és un col·lectiu constituït l’any 1998 i que l’integren creadors de diferents disciplines artístiques (vídeo creador, cineasta, artista plàstica, dramaturga, actors…). El seu treball es fonamenta en la interacció amb el públic, a la recerca constant de línies d’investigació que els permeti trobar noves vies per incidir en aquest d’una manera directe. La companyia Amaranto, a més a més, es marca el propòsit de reflexionar sobre el paper del teatre a la societat actual. En paraules de la pròpia companyia,treballem per a que la percepció de l’espectador s’allunyi de la contemplació distant i estètica de l’obra.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2005-2006

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x