8 i 13 de febrer

OLGA DE SOTO INCORPORAR | KIDs (funcions escolars)

Inscripcions

Compartir

Què podem fer amb l’aire que respirem o l’aigua que bevem? Què passa a l’interior del cos o dels objectes? Fins on es pot inflar un globus abans que no exploti? Què passa quan deixes anar un globus contra alguna cosa o algú? Es pot respirar aire a través de l’aigua? Com fer onades dins d’un globus? I com crear una tempesta? A INCORPORAR (solo acompanyat #1) el moviment neix de l’observació dels diferents estats de la matèria i dels dos fluïts necessaris per a la vida, l’aire i l’aigua. INCORPORER | KIDs revela, a través de les accions del ballarí, un viatge ple de suspen s, divertit i poètic que condueix a una total llibertat d’acció.

Espectacle creat amb Sylvain Prunenec, Pierre Gufflet, Geni Diez, Line De Munnynck, Anne Mortiaux y Olga de Soto / Concepte i coreografía Olga de Soto / Intèrprets Sylvain Prunenec, acompanyat d’Olga de Soto / Clepsydras Anne Mortiaux / Il·luminació Geni Diez, a partir de la creació original de Gilles Gentner / Espacialització sonora Pierre Gufflet / Vestuari Line De Munnynck, a partir de la creació original de Thibault Vancraenenbroeck
Producció Niels Production (Brussel·les) / Coproducció INCORPORAR Centre Pompidou – Les Spectacles Vivants (París) / Amb el suport Nadine (Brussel·les); Centre Chorégraphique National de Franche-Comté (Belfort) / INCORPORAR | KIDs va ser estrenat el febrer de 2019 a Charleroi danse, La Raffinerie, a Brussel·les, en el marc del festival Brussels Dance!

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2022-2023

8 i 13 de febrer

10:30 h

Sala PB

Durada: 35 min + 20 min de pràctica i col•loqui amb la companyia

Més informació

web d’Olga de Soto

‘Sobre Olga de Soto, per Myriam Blœdé, Valérie Da Costa i Pascale Viscardy’. Al blog

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x